2777
2789
عنوان

نمی دونم شوهرم چه غلطی داره میکنه

3847 بازدید | 107 پست

امشب تو ماشین دنبال کارتش می‌گشتیم که گم شده آفتابگیر سمت راننده رو دادم پایین دیدم یه کاغذ اومدم باز کنم گفت این کاغذ چیز بده ش به من ازم گرفت منم اصلا پا پی نشدم. بعد با خودم گفتم چی بود که این نذاشت باز کنم . رفتم ماشین گشتم نبود تو کیفش نبود تو لباساش نبود فقط چن تا کپسول تو نایلون بود که دو سه تاش انگار چرک خشک کن بود . بیشتر مشکوک شدم اومدم گوشیش رو گشتم تلگرامش قفله تو گالری یه دستور العمل دارو توشه با یه اسکرین شات که پولو برای یه خانم فرستاده ۴میلیون و ۸۰۰ گفته دستور مصرف بدین خانمه کفته تو بسته هست . دارو چیه از کجا می تونم بفهمم.

الان عکس کاغذی میزارم

مریضی چیزی هست نمیخواد تو بدونی

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.