2777
2789

دخترا من ترم اولمو مترجمی خوندم اصلا نتونستم ادامه بدم به نظرتون خوندن حقوق راحت تره یا علوم تربیتی؟ برای خانوم متاهل باردار.... 

خیلی علاقه دارم به حقوق ولی باید با بچه و زندگی بتونم برسم بهش

عزیزم بستگی به ظرفیت خودت داره صدرصد علوم تربیتی راحت تره اما حقوق بازار شغلیش بهتره 

اما تو بعد از مدرک کارشناسی حقوق باید توی آزمونای استخدامی شرکت کنی و قبول شی یا باید بری وکالت یا قضاوت یا سردفتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که علوم تربیتی ،این رشته راحت شده ی روانشناسیه با رشته تخصصی مثل حقوق قابل مقایسه نیست فقط چ ...

یعنی میتونم توی خونه راحت بخونمشون 

چون درس های مترجمی که واقعا وحشتناک بودن 

اونم من که شوهرم راضی نیست به درس خوندنم و هی باید کاسه کوزمو جمع کنم وقتی خونست وقتیم نیست همش اشپزی و خونه داری میگذره😂

عزیزم بستگی به ظرفیت خودت داره صدرصد علوم تربیتی راحت تره اما حقوق بازار شغلیش بهتره اما تو بعد از م ...

واقعا علاقه دارم بهش و میدونم هوشش رو دارم ولی واقعا وقت نمیکنم مخصوصا الان که توی بارداری واقعا حالم بده