2777
2789
زدیم اومد نوشت ولی هنوز نیومدن انگشت نگاری

انگشت نگاری نمیخواد.فامیل درجه یک من غروب میره خونه فامیل.پشت سرش دو معتاد قلاب میگیرن میرن پشت بوم.شیشه درب خرپشته میشکنن و قفل نداشته.گیره معمولی میچرخونن و وارد میشن.کلید گاو صندوق پیدا میکنن.سرویس طلا و دو حلقه ازدواج و چند انگشتر و گردنبند میدزدن.پلیس دستگیرشون کرد و دزدها آوردن صحنه سازی.زندان انداختن و بعد کمی پول از فروش طلاها پس دادن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشت نگاری نمیخواد.فامیل درجه یک من غروب میره خونه فامیل.پشت سرش دو معتاد قلاب میگیرن میرن پشت بوم. ...

وای دعا کن برا ما هم پیدا بشه 

پس اگه انگشت نگاری نمی‌خواد بنظرت الان من اتاقمو جمع کنم اشکال نداره؟ 

مقدار طلاهاتو نمیدونی؟؟همسایه هات متوجه نشدم?استرس هرروز منه این موضوع مخصوصاازوقتی طلا گرون شده

همسایه ها یکیشون فهمیده 

ولی خب نمی‌دونم چی شده دیگه نیومده 

البته دو تا طبقه رو زدن یکی ما یکی طبقه دیگه 

وای دعا کن برا ما هم پیدا بشه پس اگه انگشت نگاری نمی‌خواد بنظرت الان من اتاقمو جمع کنم اشکال نداره؟

جمع کن.مگه گفتن برای انگشت نگاری میایم؟شهر بزرگ روش اینه بعد از صورت جلسه.هر وقت اموالی کشف شد زنگ میزنن.ان شالله زود پیدا کنن اموالتون رو.برای انگشت نگاری هم صبح بهشون زنگ بزن.

همسایه ها یکیشون فهمیده ولی خب نمی‌دونم چی شده دیگه نیومده البته دو تا طبقه رو زدن یکی ما یکی طبقه د ...

همسایه هاهم ازنطری حق داشتن آدم میترسه اما میتونستن ب پلیس خبربدن سریع...حتما فرصت زیادی برده ک تا دوتاطبقه رو بزنن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

آخه چجوری دلشون میاد :)

دیگه انگلهای اجتماع دلشون اومده.داداش خودم با کلک زمین کشاورزی دو روستا رو از مادرم امضا گرفت.یه سال بعد مادرم دق کرد.دور از جونت.خودم روز مرد.دزد صندوق ماشینم خالی کرد.جعبه ابزار.وسایل باشگاه خودم.چادر مسافرتی.کلی به ماشین خسارت زده بود.زاپاس ماشین رو جدا کرده بود ولی رو زمین بود.آقامون شکایت نکرد.

ایشالا اگه میشه دعا کن بی زحمت ممنون

خدا کنه فردا خبر خوش بشنوی.تو این گرونی سخته.ان شالله دستش خوب باشه.برا ما دزد به ماشین زد.کلی پیشرفت کردیم.پراید و با ساینا اس صفر عوض کردیم.بهترین چادر مسافرتی هم گرفتیم.از قدیم گفتن دزد دستش خوب باشه.ان شالله به زودی خبری بشه که دستگیرشان کردن.آمین.

دیگه انگلهای اجتماع دلشون اومده.داداش خودم با کلک زمین کشاورزی دو روستا رو از مادرم امضا گرفت.یه سال ...

یا خدا 

چرا اینقدر آدما بی صفتن آخه 

داداشت /: 

من بد خوندم یا درست خوندم مادرتون مرد ؟