2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چرا اینقدر آدما بی صفتن آخه داداشت /: من بد خوندم یا درست خوندم مادرتون مرد ؟

بله.درست خوندی.مامان و بابام سی سال اختلاف سنی داشتن.مامان 15 و بابام 45 سال ازدواج کردن.صاحب ده بچه شدن.نه دختر و یک پسر.با سختی پسره رو تو نظام فرستادن.پسره ازدواج کرد و پدر و مادر زحمت کش رو فراموش کرد.شهرستان میرفت خونه مادر زنش.ولی به مامان و بابام سر نمیزد.بابام دو سال پیش با آرزوی دیدن روی پسرش از دنیا رفت.مامانم هفت ماه پیش از خواب بیدار نشد آسمانی شد.زمین های کشاورزی دو روستا رو با امضا از مامان گرفت گفت پولش میدم.ولی ریالی نداد و به دروغ گفت طلاهای زنم بهش دادم.بعد شماره مامان رو مسدود کرد.مامان هر روز کارش گریه بود.....حیف.....

هعی ممنونم از دلگرمیت ایشالا دعا کن لطفاً

ان شالله به زودی دزد های نامرد شناسایی بشن.خودتون هم تاریخ بردارین چه ساعتی و چه روزی بوده دوربین های اطراف ببینید.مغازع ها و خونه هایی که دوربین دارن.بهشون بگید درصورت شناسایی و پیدا شدن اموال شیرینی میدیم.فیلم رو دیدین مشخصات بردار مثلا نامردا چه مشخصاتی داشتن قد و حالت مو و رنگ لباس و ..

نه دزد و پیدا کنن هم چیزی بر نمیگردونن 6سال پیش کل طلاهای من و دخترم و دزدا بردن الان اون طلاهام و دزد نبرده بود 10میلیارد پولش بود همشون هم نو بودن گوشی و لپ تاب و چند گونی برنج و کلی وسایل گرون قیمت و چند ساعت مارک دار 

حتی تصویرشون تو دوربین هم افتاده بود انگشت نگاری هم کردن ولی چه فایده پیدا نکردن