2777
2789
عنوان

خانوادم کاری کردن از هرچی مذهبیه متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 54 پست
دانشجو که بشی مجبورن بهت پول بدن.اونموقع نفس بکش.اگه کاری کنی که فکر کنند بچه مثبتی اونموقع خیالشون ...

من شهر دورم بالام گفتم متوحه نشدی پولی ک میدن فقط براب رزرو غذاس و هزینه درس و کتاب ن بیشار ک بشه پس انداز کرد

خدایا انقد بدبختم کسی درکم نمیکنه

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
حیف زندگی که خدا بهت داده نیست که بخاطر این اراجیف اونو از خودت محروم کنی. شانس تو زیادی اومول هستن ...

بنظرت خدا تا کی صدامو نمیشنوا تا وقتی و دیگ خودمو بکشم؟بعدش میگ دییدی تحمل نکردی برو جهنمممم

انقد حالم بده دریوری میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا زندگی با ادم های مذهبی سخت شده، ریدن تو همه چی. تفکراتشون اصلا برا منم که الان۳۸ سالمه قابل تحمل نیست و نبوده.

فقط صبوری کن و ازشون دوری کن،باهاشون کل کل نکن

من که سنی ازم گذشته هنوز بابام میخواد نصیحتم کنه انگار فقط اونا خدا رو میشناسن

واقعا زندگی با ادم های مذهبی سخت شده، ریدن تو همه چی. تفکراتشون اصلا برا منم که الان۳۸ سالمه قابل تح ...

آبجی مرسی دعا کن من بمیرم امشب خفت کشیدنو دوس ندارم

تهدید ب بریدن سر نشدی🙂یا سرتو میبرم یا گوشیتو میگرم نمیزارم تا حیاطم بری

واقعا آدم قلبش میشکنه

چقدر دخترای کشورمون مظلومن  کسایی که مثلا باید ازشون مراقبت و حمایت کنن تهدید به مرگشون میکنن😥💔

تهرانی؟

اگه نه که بهترین کار به نظرم اینه ارشد بخون برو یه شهر دیگه

و کاراتو هم سعی کن جوری انجام بدی که اونا متوجه نشن

متاسفانه بعضیا تعصب و جهل باعث شده اینجوری بشن و نمیشه باهاشون مثل آدمای عادی رفتار کرد

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
واقعا آدم قلبش میشکنهچقدر دخترای کشورمون مظلومن کسایی که مثلا باید ازشون مراقبت و حمایت کنن تهدید ب ...

ن کرمانشاه من فقط دعا میکنم بمیرم چون انگار خدا نمیخواد هیچ کاری کنه واسم

ن کرمانشاه من فقط دعا میکنم بمیرم چون انگار خدا نمیخواد هیچ کاری کنه واسم

عزیزدلم خدا کاری نمیکنه 

شرایطت خیلی سخته مخصوصا که خودت هم به حقوقت آگاهی و اینکه بخوان تو رو ازشون محرومت کنن آزارت میده

چیزایی که تعریف کردی هم نشون میده دختر قوی ای هستی و ناامید نشدی و هنوزم داری برای حقوقت میجنگی

باور کن تو خیلی بزرگتر از مشکلاتت هستی ، دنیا به آدمایی مثل تو نیاز داره

همه‌ی اون چیزای کوچیکی که به زندگیت گرما میده مثل شیرینی پختن و .. نشون میده روح لطیفی داری

بعضی وقتا دردِ زخم هایی که خوردیم باعث میشه این چیزا رو یادمون بره و ارزش خودمون و زندگیمون رو فراموش کنیم و بخوایم بمیریم

این کاملا عادیه و اثر تروما های زیاد و عمیقه

ولی تسلیم نشو و به امید چیز یا کسی نباش

راه سختی رو پیش رو داری ولی تو خودت از پسش بر میای

همین الانشم کلی از راه رو رفتی وسط راه خستگی منطقیه ولی معنیش ول کردن نیست.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
عزیزدلم خدا کاری نمیکنه شرایطت خیلی سخته مخصوصا که خودت هم به حقوقت آگاهی و اینکه بخوان تو رو ازشون ...

مرسی🥺🩷حالم خیلی بهتر شد بخدا

سلام عزیز جان 

دین اسلام محدودیت نیست اتفاقا دین شادی و نشاط و سرزندگیه

گاهی اوقات ماها هستیم که سخت می گیریم و با افراط سختش می کنیم و می دونم شرایطت واقعا آسون نیست

از خدا بخواه کمکت کنه و اگه تونستی حتما با خانواده برو مشاور و حتی اگه مشاوره هم نیومدن با توجه به این که می گی مذهبین ی روحانی یا حاج آقایی رو احتمالا باید قبول داشته باشن درسته؟خانوادگی برید پیش ایشون و صحبت کنید

می دونم در مورد نماز چی می گی و حست چیه، چون خودمم ی مدت این‌طوری بودم ولی با تحقیق نظرم در موردش تغییرکرد

مثلا یکیش این بود که خدا شیطان رو به خاطر این که به آدم سجده نکرد از درگاهش بیرون کرد آیا این بی معرفتی نیست که به خدایی که اینطور عاشقانه ما رو دوست داره عشق نورزیم و نماز نخونیم؟

به نظرم مطالب چگونه نماز خوب بخوانیم رو از آقای پناهیان گوش بده و یا اگه سایت داداش رضا رو داری کتاب نمازش رو بخن

بحث نماز خیلی عجیب و جالبه

این رو کسی داره بهت می گه که چندین و چند ساااال نماز نمی خوند و...