2777
2789
عنوان

خانوادم کاری کردن از هرچی مذهبیه متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 54 پست
مذهب یه بستر مناسب برای فرد افراط گره که کارشو مقدس جلوه بده

اشتباه میکنن، استفاده از دین برای خوب جلوه دادن خودشون، اونا میخوان خودشونو پشت دین پنهان کنن. 

ولی ادم عاقل هم دین را از خود کتاب و اصولش یاد میگیره نه مذهبی نماهای افراطی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میگه تا ۷۰ سالگی زیر سلطه منط حق نداری با هیچ کسی در ارتباط باشی چطور خلاااص شم از دستش

به حرفاش توجه نکن 

استقلال مالی بزرگترین قدمیه که میتونی برداری

درست رو ادامه بده و سعی کن درآمد داشته باشی

بعدش هم به خودت و استقلالت باور داشته باش

تو یه آدم آزادی و تحت سلطه هیچکس نیستی!

و فکر هم نکن خاستگار یا هیچ کس دیگه ای میتونه نجاتت بده ، خیلی وقتا اونا خودشون یه درد دیگه ان.

فقط خودتی که میتونی خودتو نجات بدی.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اشتباه میکنن، استفاده از دین برای خوب جلوه دادن خودشون، اونا میخوان خودشونو پشت دین پنهان کنن. ولی ا ...

مامانم علامه دههه برو پیشش بشیم نهریدنانه ی چیزایی میگ بهش ایمان بیاری باطنش واسم عذابه بهم میگ خرابی چون لاک میزنی واقعا ب فکر خودکشی ام کاش عرضشو داشتم

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
فقط ارزو میکنم یا بمیره یا من بعدش خودمو میکشم چون ننگ آنسانیته خدا مارو خلق نکرده تحت سلطه یک نفر ب ...

کتاب والدین سمی را بخون خیلی خوبه، رایگانش هم پیدا میشه. 

اینستا نداری، تلگرام داری؟ تو گزوه های کتابخانی هست

فقط ارزو میکنم یا بمیره یا من بعدش خودمو میکشم چون ننگ آنسانیته خدا مارو خلق نکرده تحت سلطه یک نفر ب ...

خودکشی که نمیخواد بکنی ،ما همه این دوران رو داشتیم فقط باید صبوری کنی. زندگی خودتو و فرصت های زندگی خوب رو از خودت نگیر.اینده شاید بهتر شد،مثل من که همسرم همفکرمه

به حرفاش توجه نکن استقلال مالی بزرگترین قدمیه که میتونی برداریدرست رو ادامه بده و سعی کن درآمد داشته ...

نمیتونم چون همش تهدید میشم ک درس نخونم نمیتونم چون حق ندارم کار کنم حتی اینترنتی حتی بعد درسم نمیتونم چون حتی پولم بهم نمیدن درست حسابب ک بتونم پسانداز کنم بهم بگو ب چ امیدی نفس بکشم

چرا سیگار میکشی؟از بوی سیگار خوشت میاد؟چطوری بوشو تحمل میکنید

عزیزم چی میگی اون میکشه من از بوش اذیت نیشم اعتراض میکنم میگ ج*اه ای

نمیتونم چون همش تهدید میشم ک درس نخونم نمیتونم چون حق ندارم کار کنم حتی اینترنتی حتی بعد درسم نمیتون ...

به چی تهدید میشی؟

بری سرکار بدترین کاری که میتونن بکنن چیه؟

شرایط سختیه ولی بزرگترین ابزار برای کنترل گاهی ترسوندن و تهدیده

البته من نمیدونم خانواده شما قادر به چه کارهایی هستن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
نمیتونم چون همش تهدید میشم ک درس نخونم نمیتونم چون حق ندارم کار کنم حتی اینترنتی حتی بعد درسم نمیتون ...

دانشجو که بشی مجبورن بهت پول بدن.اونموقع نفس بکش.

اگه کاری کنی که فکر کنند بچه مثبتی اونموقع خیالشون راحت میشه میزارن بری شهر دور دانشجو بشی

مامانم علامه دههه برو پیشش بشیم نهریدنانه ی چیزایی میگ بهش ایمان بیاری باطنش واسم عذابه بهم میگ خراب ...

تقابل پیش اومده دیگه 

ببین مامانت دوست داره دخترش نماز بخونه و لاک مانع وضو، با خودش میگه وای چی کار کنم دخترم نمازخون که نشده هیچ، تازه همیشه لاک داره و همه هم میفهمن که دختر من نماز نمیخونه و اضطراب میگیره. 

برای اعصاب خودت و مامانت بی خیال ناخن شو ولی در عوض ازش چیز دیگه بخواه. 

همون طور که تو اونو درک نمیکنی، اونم تو را درک نمیکنه 

راه درست را پیدا کن، شاید این راه یه کم کنار اومدن با والدین باشه تا اعصابت را به هم نریزن مثلا یه جا کوتاه بیا عوضش درخواست دیگه داشته باش مثلا پول کلاس کامپیوتر بدن یا حق کار کردن 

به چی تهدید میشی؟بری سرکار بدترین کاری که میتونن بکنن چیه؟شرایط سختیه ولی بزرگترین ابزار برای کنترل ...

تهدید ب بریدن سر نشدی🙂یا سرتو میبرم یا گوشیتو میگرم نمیزارم تا حیاطم بری 

مامانم علامه دههه برو پیشش بشیم نهریدنانه ی چیزایی میگ بهش ایمان بیاری باطنش واسم عذابه بهم میگ خراب ...

حیف زندگی که خدا بهت داده نیست که بخاطر این اراجیف اونو از خودت محروم کنی. شانس تو زیادی اومول هستن کاریش نمیشه کرد فقط صبوری کن و کمتر سربه سرشون بزار،اینجور افراد مغزشون و باوراشون قابل تغییر نیست