2777
2789
عنوان

کسی میدانه بیماری دو قطبی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 59 پست
درمان نداره فقط کنترله. تو اجتماع اینجوری میگن

نمیدونم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اتفاقن ایشونم گفتن بعد ده سال دکترشونو عوض کردن و معجزه شدو درمان شدن،بنابراین غیرقابل درمان نیس

عزیزم دوقطبی نبوده ما با دوقطبی زندگی میکنیم ببخشید ولی دروغم زیاد میگن

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکنن اصلاااااا این بیماری ممکن ارثی باشه ب یچه هم برسهببین حالت نرمال نداره ی بار خووووب و عالی ...

توروخدا شوهر منم اینجوریه دارو مصرف میکنه همش میترسم نکنه پسرم اینجوری بشه ای خدا 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

اینی که شما میگید اختلال شخصیت مرزی عزیزم که اختلال هویت داره (شخصیت ناپایدار)دوقطبی فرق داره (خلق ن ...

همونیه که گفتم،نمیتونه رو یه موضوع بمونه تصمیمش و عقیده ش زود به زود عوض میشه

از منیکه از ۱۹ سالگی مبتلام و خیلی درموردش تحقیق کردم تا به کنترل کردنش بهتر برسم بشنو سرطان خوب میش ...

تجربه ندارن عزیزم چیزی که از دور ببینی تا لمس کنی زمین تا آسمون فرق داره

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
مرزی چطوره ؟ زندگی نرمالی داره؟

مرزی درمان میشه با روانکاوی طرحواره درمانی 

اما دوقطبی ارثی هست درمان نداره فقط با دارو میشه کنترلش کرد بدتر نشه 

مرزی در *طول روز *رفتار های دمدمی مزاج نشون میده یهو شاد یهو غمگین یهو احساساتی 

اما دوقطبی خلق ناپایدار داره در فاز افسردگی و شیدایی *چندین ماه* شاد و *چندین ماه *غمگین