2777
2789
عنوان

کسی میدانه بیماری دو قطبی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 59 پست

درمان نشده ، تحت درمانه

قطعا همه آدما میتونن زن گی تشکیل بدن و لایق خوشبختی اند ولی فکز کن ۶ ماه از سال شوهرت یکی دیگه است و ۶ ماه باقی مانده با یکی دیگه داری زندگی میکنی، ژنتیک تاثیر زیادی داره و ممکنه بچه هاتونم گرفتار بشن

از من میشنوی خداحافظی کن باهاش

داری میخندی یهو میزنی زیر گریه یه دیقه حالت بد یهو تغییر میکنی کلا مودی دیگه

نه انقد هم سریع فاز عوض نمیشه. تغییر فاز از چند ماه تا چند روز طول می‌کشه. ثانیه‌ای نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طول یه روز فکر کنم هست

نشنیدم در این حد حاد. ممکنه باشه. ولی خب دمدمی‌مزاج بودن در این حد که ثانیه‌ای باشه قطعا دلیل دیگه‌ای داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اختلال دوقطبی درمان نداره عزیزم فقط با دارو کنترل میشه بدتر نشه 

خلق و خوی ناپایدار دارن تو فاز شیدایی مانیا

مثلا چندین ماه  افسرده هست چندین ماه بعد شاد و هیجانایی 

معمولا هم به سمت خودکشی خیلی گرایش دارن 

در کل زندگی باهاشون خیلی سخته

باید حتما تحت نظر روانشناس و روانپزشک باشن بدتر نشه دارو قطع بشه بدتر میشه 

دروغ محضه من مبتلا هستم و خیلی بیماری پدرلعنتیه ول نمیکنه هیچوقت درمان نمیشه

اتفاقن ایشونم گفتن بعد ده سال دکترشونو عوض کردن و معجزه شدو درمان شدن،بنابراین غیرقابل درمان نیس 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

ینی هر بار یچی میگه هیچ وقت نمیتونه ثابت بمونه نظرش و بدرستی نمیتونه تصمیم بگیره

اینی که شما میگید اختلال شخصیت مرزی عزیزم که اختلال هویت داره (شخصیت ناپایدار)

دوقطبی فرق داره (خلق ناپایداره)