2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 64 پست
در ضمن تهران چادری زیاد داره الان یه تاپیک بود که تهران بیشتر بدون روسری درست نیس

منم تهرانم 😅 

ولی راستش بی حجاب خیلی زیاده اینجا 

چادری خیلی کمه

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تهرانم 😅 ولی راستش بی حجاب خیلی زیاده اینجا چادری خیلی کمه

بیا سمت طرشت چادری پره😃

معمولا مرکز مترو که از همه جای شهر میان اینجوره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
خواهش میکنم عزیزم🫰🏻امیدوارم به این مسیر زیبا و مقدس ادامه بدی

انشالله برام دعا کن 

راستی یادم رفت حواسم نبود جواب سلامت رو بدم 

سلام 

چادر برای تویی که نمیپوشیدی یهویی زیاده رویه

عبا بپوش 

لبلسا بلند گشاد بپوش مهم پوششته

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

انشالله برام دعا کن راستی یادم رفت حواسم نبود جواب سلامت رو بدم سلام

انشالله🌹

اشکال نداره🥰

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

کاش همیشه انتقال حسمون مثبت باشه.مثل اینجا

کاش والا دیروز 

یکی به من خیلی بی احترامی کرد 

اما خب 

خدا جای حق نشسته 

سر اینکه همش حرف از درگیری نظامی میزد و می‌گفت صدا شنیده و میخواست انرژی منفی بده و مردم رو الکی نگران کنه 

من که گفتم خدارو خوش نمیاد مردم رو دلواپس کنید 

شروع کرد به بی احترامی 

کاش والا دیروز یکی به من خیلی بی احترامی کرد اما خب خدا جای حق نشسته سر اینکه همش حرف از درگیری نظام ...

اره متاسفانه بعضی ها همش منفی میخان انتقال بدن.میگن ازشون دوری کنید