2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 64 پست
اتفاقی نمیوفته

ممنون

💖

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلی تصمیمت درست بود که چادری بشی🙂

منم چادرم ، خوشحالم که به چادر علاقه‌مندی. برای اینکه همیشه چادری بمونی، پیشنهاد می‌کنم دلایل خودت برای این تصمیم رو بنویسی و جلوی چشمت داشته باشی. همچنین می‌تونی با دوستای چادری‌ت وقت بگذرونی و از تجربیات هم استفاده کنین. 

دلیلش میدونم وقتی یه مدت سر کنی و بعدش میذاری کنار

چون خودت  بعضی وقت ها ممکنه به خاطر نگرانی از نظر دیگران یا احساس نکردن زیبایی چادر، از پوشیدن آن منصرف بشی و همچنین، عادت به پوشش‌های راحتتر می‌تونه وسوسه‌انگیز باشه. اما اگر به چادر علاقه داری، مهمه که زیبایی و ارزش‌های اون رو در نظر بگیری و به انتخاب خودت افتخار کنی.

چون چادر یک انتخاب زیبا و معنویه♥️🍃

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

در ضمن تهران چادری زیاد داره 

الان یه تاپیک بود که تهران بیشتر بدون روسری درست نیس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم