2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چادری هستم به خاطر اون اعتقادی که خودم نسبت بهش به دست آوردم برام عزیزه یعنی منظورم اینه که قلباً دوسش دارم و بهش حس مثبت دارم برا خاطر همین حرف دیگران یا ز پوشش بقیه برام مهم نیست که بخوام طبق اون‌ها باشم یا از اون‌ها پیروی کنم و تفاوت پوششی خودم با بقیه رو بر حسب سلیقه در نظر می‌گیرم بنابراین به خاطر سلیقه و حرف دیگران چیزی که دوستش دارم و بهش اعتقاد دارمو سعی می‌کنم عوض نکنم

البته یه زمانایی اذیت می‌شدم از نگاه و حرف بقیه ه یادمه از حضرت فاطمه و خدا خواستم که خودشون کمکم کنند و نذارم حرف‌های بقیه اذیتم کنه از اون موقع حتی اگر بقیه راجع به پوششم انرژی منفی میدم برام مهم نیست یا بهتره بگم که تاثیری در من نداره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

از بچگی با میل خودم چادر سرم میکردم 

چادرو دوست داشتم خوشم میومد یک پارچه بلند روسرم باشه احساس میکردم زیباست

گاهی اوقات هم هوس میکنم یه تیپ متفاوت داشته باشم چادر دربیارم

ولی الان دیگه بدون چادر احساس لخت بودن دارم

اگه یه مدت طولانی تحمل کنی همه جا بپوشی دیگه نمیتونی دربیاری

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟