بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا میدونی زندگیش گل و بلبل هست ؟ ... بعضی ها هم گرفتار میشن اما بازم متوجه نمیشن و به کار اشتباهشون ادامه میدن از این موارد خودم کم ندیدم ....
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
چرا هست عزیز .. شوهرمه .. فقط همکاراشو خبر دارم ازش دلخورن ۳تا هستند اوناهم حرف منو می زنند
اگر به وجود خدا اعتقاد داری باید اینم بدونی که دنیای بعد از مرگ همون بهشت و جهنم هم وجود. داره ..یلبلخره تعارف نداریم که همه میمیریم ....وقتی اون روز برسه حتی اگر قبلش توبه کرده باشه و پشیمون باشه اما اگر شما و همکارانش نبخشینش قطعا جای خوبی نمیره
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها