2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

786 بازدید | 64 پست

خانوما ،دلم خیلی میخواد چادری شم . 

اما وقتی یه مدت سر میکنم مثلا ۲ هفته اینا 

بعد میذارم کنار 

چی کار کنم نذارم کنار و همیشه پاش بمونم ؟ 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

مثل مواد که میخوان ترک کنن راهش اینه قرص باشی ونذاریش کنار خودتو قسم بدی نزاریش کنار توسل کنی بخدا

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمازای واجب اول وقت بخون

یکی دو هفته حدیث کسا بخون یا صبح ها زیارت عاشورا بخون هرکدوم راحتتری

روسری نخی انتخاب کن لیز نخوره

چادر ساده انتخاب کن

لباسای خوب بپوش اذیت تشی زیاد تنگ نباشه زیاد گشاد نباشه 

نمازای واجب اول وقت بخونیکی دو هفته حدیث کسا بخون یا صبح ها زیارت عاشورا بخون هرکدوم راحتتریروسری نخ ...

ممنونم حتما انجام میدم 🥹

تازه یک هفته هست سر به راه شدم و نماز اول وقت میخونم 

مامانم اینا مذهبی هستن 

از اهالی قم 

من نمی‌دونم چرا نتونستم مثل مامانم باشم 😥💔

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

من نذر کردم 

قبلش عین شما بودم واقعا آرامشی که چادر برای من داشت بینظیر بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

گلم بنظرم اون مدلی که هستی خودت رو دوست داشته باش مثلا اگه چادری هستی با چادر خودتو دوست داشته باش و دنبال غیر چادری شدن نباش اگر غیر چادری هم هستی خودت رو دوستداشته باش و چادری نشو 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

درسته

من درخواست دوستی دادم

بپذیر بهت بگم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )