2821
2789
عنوان

دانشجو معلما

153 بازدید | 21 پست

سلام

یه کم از جو دانشگاه فرهنگیان و سطح علمیش بگید

راضی هستین؟

به نظرتون کسی که به تدریس علاقه داره بهتره که یکی از رشته های علوم پایه رو بخونه و بعدا از طریق ازمون استخدامی ماده ۲۸ معلم بشه یا از همون اول بره فرهنگیان؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از اول بره بهتره خب ۴ سال دیگه ازمون استخدامی شاید باشه شاید نباشه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
از اول بره بهتره خب ۴ سال دیگه ازمون استخدامی شاید باشه شاید نباشه

یعنی ممکنه کلا از طریق آزمون استخدامی دیگه نیرو نگیرن؟😑خب اینطوری ۹۸ درصد رشته ها بیکار میشن که

چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ سال تو دانشگاه های دولتی یکی از درسهای علوم پایه رو میخوندن و دو سال هم دانشگاه فرهنگیان و بعد به همشون مدرک ارشد میدادن واقعا اینجوری آموزش و پرورش پیشرفت میکرد

.

چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ ...

۴۰۲ طرح دو مدرکی اومد دبیریای علوم پایه دروس تخصصی داخل دانشگاه دولتی و دروس تربیتی و عمومی داخل فرهنگیان.اما به دلیل مشکلاتی که داشت کنسل شد برای سال های بعد

من همیشه فکر میکردم از طریق ازمون استخدامی کسی اقدام کنه راحت تره😅

استخدامی خیلی از فرهنگیان سخت تره چون باید واسه قبولی پنج سال سابقه داشته باشی و دیگه تاهل و بچه و بومی بودن هم خودش امتیاز داره

.

چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ ...

آره واقعا..

راستش قبلا هم تو مدرسه اون دبیرایی که از طریق ازمون استخدامی ماده ۲۸ جذب شده بودن خیلی سطح علمیشون بالاتر از بعضی* دبیرایی بود که از فرهنگیان اومده بودن😅 به خاطر همین برام سوال شد چون فکر میکنم تو دانشگاه فرهنگیان چیز خاصی به دانشجوها یاد نمیدن حالا شایدم من اشتباه میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز