به نظرتون کسی که به تدریس علاقه داره بهتره که یکی از رشته های علوم پایه رو بخونه و بعدا از طریق ازمون استخدامی ماده ۲۸ معلم بشه یا از همون اول بره فرهنگیان؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ سال تو دانشگاه های دولتی یکی از درسهای علوم پایه رو میخوندن و دو سال هم دانشگاه فرهنگیان و بعد به همشون مدرک ارشد میدادن واقعا اینجوری آموزش و پرورش پیشرفت میکرد
چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ ...
۴۰۲ طرح دو مدرکی اومد دبیریای علوم پایه دروس تخصصی داخل دانشگاه دولتی و دروس تربیتی و عمومی داخل فرهنگیان.اما به دلیل مشکلاتی که داشت کنسل شد برای سال های بعد
چون مشخص نیست ۴ سال دیگه آزمون باشه یا نه پس این راه رو پیشنهاد نمیدم ولی خیلی خوب میشد همه معلمها ۴ ...
آره واقعا..
راستش قبلا هم تو مدرسه اون دبیرایی که از طریق ازمون استخدامی ماده ۲۸ جذب شده بودن خیلی سطح علمیشون بالاتر از بعضی* دبیرایی بود که از فرهنگیان اومده بودن😅 به خاطر همین برام سوال شد چون فکر میکنم تو دانشگاه فرهنگیان چیز خاصی به دانشجوها یاد نمیدن حالا شایدم من اشتباه میکنم