2777
2789
عنوان

این رفتارا نشونه های چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بخاطر هر دو موردیه ک گفتی من امسال قبول نشدم همش اینو میزنن تو سرم همش منت پولایی ک گذاشتنو می ...

راجب این جلسه که الان در منزلتون حاکمه باید بگم که بعد از اومدن رتبه‌ها حداقل یک الی دو هفته طول می‌کشه و بعد از اون هم ممکنه که چند ماه یه بار به روتون بیارن من کاملاً شما رو ضبط می‌کنم که اذیت میشید و آزار می‌بینید و از طرفی هم به نظرم خانواده‌تون حدودی حق دارند به هر حال شما ثمره زندگیشون هستید براتون هزینه کردن مسلماً یک سال آرامش شما رو برقرار کردن و حالا که شما به هر دلیلی به اون نتیجه مطلوب نرسیدین اونا بیشتر از شما عذاب می‌کشن بنابراین مون توصیه‌ای که بهتون گفتم حتماً خودتون رو با قرآن خوندن و ارتباط با خدا آروم کنید سعی کنید ورزش کنید شاداب باشید تا این دوران هم بگذره از طرفی سعی کنید دیگه خیلی توی بحث‌ها وارد نشید

راجع به پشت کنکوری هم اگه به طور کامل مطمئنید که می‌تونه تمام تلاشتونو بکنید به حرف‌های بقیه بی‌اهمیت باشید باز هم دوباره زندگیتون بر یه سری کتاب و دفترهای خاصی خلاصه بشه و حتی غر زدن‌های چند وقت یکبار خانواده‌تون رو تحمل کنید و در کنار همه این‌ها تلاشتون رو صد بزارید اشتباه نیست اما اگر نمی‌تونی آرامش و فقط درست رو بخونی توی بحث‌ها شرکت نکنی پیگیر اخبار کنکور نباشی پشت موندن فقط هدر دادن عمر شما به حساب میاد فقط حواستون باشه یه طوری تصمیم بگیرید که چند سال بعد به امروزتون به چشم اشتباه و سهل انگاری نگاه نکنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حداقل ۲.۳ سال دیگه طول میکشه تا برم🥲یعنی ۳ سال دیگه تحمل کنم این وضعو؟

سرتوش گرم کن برو سرکار ی جوری خونه نمون تخ بیشتر آسیب ندیدی

الان عمق آسیبتو نمیبینی ازدواج کنی خودشو نشون میده. وقتی با یکی ک از ی خانواده دیگ هست ازدواج کردی آسیبایی ک دیدی کم کم خودشو نشون میده

وقتی نتونستی ی مامان نرمالو آروم و خونسرد باشی خودشو نشون میده

پس فاصله بگیر. 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙