راجب این جلسه که الان در منزلتون حاکمه باید بگم که بعد از اومدن رتبهها حداقل یک الی دو هفته طول میکشه و بعد از اون هم ممکنه که چند ماه یه بار به روتون بیارن من کاملاً شما رو ضبط میکنم که اذیت میشید و آزار میبینید و از طرفی هم به نظرم خانوادهتون حدودی حق دارند به هر حال شما ثمره زندگیشون هستید براتون هزینه کردن مسلماً یک سال آرامش شما رو برقرار کردن و حالا که شما به هر دلیلی به اون نتیجه مطلوب نرسیدین اونا بیشتر از شما عذاب میکشن بنابراین مون توصیهای که بهتون گفتم حتماً خودتون رو با قرآن خوندن و ارتباط با خدا آروم کنید سعی کنید ورزش کنید شاداب باشید تا این دوران هم بگذره از طرفی سعی کنید دیگه خیلی توی بحثها وارد نشید
راجع به پشت کنکوری هم اگه به طور کامل مطمئنید که میتونه تمام تلاشتونو بکنید به حرفهای بقیه بیاهمیت باشید باز هم دوباره زندگیتون بر یه سری کتاب و دفترهای خاصی خلاصه بشه و حتی غر زدنهای چند وقت یکبار خانوادهتون رو تحمل کنید و در کنار همه اینها تلاشتون رو صد بزارید اشتباه نیست اما اگر نمیتونی آرامش و فقط درست رو بخونی توی بحثها شرکت نکنی پیگیر اخبار کنکور نباشی پشت موندن فقط هدر دادن عمر شما به حساب میاد فقط حواستون باشه یه طوری تصمیم بگیرید که چند سال بعد به امروزتون به چشم اشتباه و سهل انگاری نگاه نکنید