2777
2789

🐐👍

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم و خانواده ام 

تو ۱ موضوع باهم مخالفن 

و این بین من واسطه شدم و قبلا این موضوع رو به همسرم گفته بودم 

قبل ازدواج

همسرم قبول کرد

الان که مجدد بحثش شد ،باز من دلم سوخت 

و حواسم به خواسته ی مادر شوهرمم بود و موضوع سوسو شد

یعنی نه نظر ما نه نظر اونا 

مجدد بابام تاکید کرد به همسرم که حواستون باشه تعادل رعایت بشه و همسرم‌از من ناراحت شد

💐خدایا شکرت💐

خیره انشالله عاشقانه و خوبیه

دعوا اینا ک نیس انشالله چون امروز خیلی دعوا دیدم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خوشم‌میاد 

از اون طرف باید جور فامیل و... رو بکشم 

اینم از این طرف...😀

از دو طرف الحمدالله رونده شدم

همش باید دنبال ناراحتی بقیه باشم و کسی هم نگران ناراحتی من نباشه

همش مثل مردا باید منت کشی کنم

این مسئله برای من انقدر مهم بود که قبل ازدواج بهتون گفتم

با این حال من  حواسم به دل مامانت بود....

ولی....

💐خدایا شکرت💐

دوتا زن و شوهر بالغ ، دائم قهر نمیکنن باهم که عادی بشه ...

هیچ کس متوجه دعواشون نمیشه ، تو جمع مثل همیشه ان

باهم حرف میزنن ...پیامای همو جواب میدن....فقط سر سنگین ترن باهم

زن و شوهر بالغ...

ناراحتی هارو به خانواده ها نمیگن...

چون اون دوتا بلاخره آشتی میکنن...ولی دیگه دید مادر شوهر و خواهرشوهر به عروس خوب نمیشه و دل سردن نسبت بهش ...

یا برعکس مادرزن و پدر زن

و کسی که اینجا ضرر می کنه خوده پسرو خود دختره😊

💐خدایا شکرت💐
ما که نفهمیدیم سر چیه

آقا منم نفهمیدم اصلا شکل پوکر شدم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣