2777
2789

این سوال فقط از خانمای مذهبی هست 

لطفا اگه جز این دسته نیستیددنه جوابی بدیو نه دخالتی کنید با احترام تاپیک‌ترک کن 

اگه جاری شما یا خواهر همسرتون بی حجاب باشند حتی یکبار صدای خیانت در اومده 

و الان با لباسهای بدن‌نما و آرایش زننده و بدحجاب کالا در اینستا فروش کنه 

و اصلا با تو خیلی متفاوت باشه . آیا با اینها رفت آمدی میکنی یا خیر 

و اگه جلوی همسرتون بی حجاب باشند یا لباسهای جذب د بدن نما بپوشند برخوردی میکنید ؟ 

البته همسرم قبل ازدواج با من مثل اونها بود 

بعد ازدواج به لطف امام زمان و توسل به خانم حضرت زهرا مرد نمازخون و معتقدی است و کلا محرم و نامحرم متوجه میشه 

ولی گاهی میگم اقوامش هستند نکنه چیزی بگم پنهانی رفت امد کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مذهبی نیستم ولی با چنین آدمایی رفت آمد نمیکنم بنا به خیلی دلایل 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نه اصلا چونکه همسر شما خانوم اون مدلی دوست نداشته و با یکی که متفاوته ازدواج کرده و بین همه اونها مدل شمارو پسندیده و دوست داره پس هر چی ام لباس باز بپوشن خوشش نمیاد هیچ تازه بدشم میاد تازه میگه ببین چقدر خانوم من خوبه نگران نباش اصلا

نه اصلا چونکه همسر شما خانوم اون مدلی دوست نداشته و با یکی که متفاوته ازدواج کرده و بین همه اونها مد ...

منم همینو میگم 

حالا اگه طرف خانواده خود اسی این مدلی بودن باز می‌شد یه چیزی گفت اما شوهرشون به اون تیپ ها عادت کرده فکر نکنم اذیت بشن 

اسی جان خود همسرت تاحالا برای دردل چیزی گله نکرده که مثلا فلانی بد میگرده من معذبم؟ 

منم اصلا تمایلی ندارم متاسفانه چندباری سروصدا کردم احساس میکنم شوهرم حساس شده

ایشون هم بدش میاد.؟ درسته؟

رفت و امد نکنید همون خونه بزرگترها یا جاهای دیگه همدیگه رو ببینید کافیه.

دعا هم جزو صله رحم محسوب میشه لازم نیست حتما به خونه های هم بیایم وقتی باهم نمیسازیم یا قراره به گناه بیفتیم.