2777
2789
عنوان

اگه خانمی مذهبی هستید بیایییددلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست
منم همینو میگم حالا اگه طرف خانواده خود اسی این مدلی بودن باز می‌شد یه چیزی گفت اما شوهرشون به اون ت ...

نه کلا از خانواده اش بد نمیگه 

با اینکه دوسال قبل خیانت عروسشون لو رفته باز سکوت کرد و میگه به ما چه 

قطع رحم نمیشه کرد ولی میشه روابط را کم کرد یا مثلا گردش های دسته جمعی که توی پارک و باغ چون اونجوری مجبورن تا حدودی رعایت کنند و اینکه تذکر بدی باعث اختلاف و دعوا میشه بذارید از دین زده نشن و با حسن خلق جذبه داشته باشید نه دافعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم حالا اگه طرف خانواده خود اسی این مدلی بودن باز می‌شد یه چیزی گفت اما شوهرشون به اون ت ...

اره بابا اتفاقا اینجور مردا اصلا از قصد رفته با مذهبی ازدواج کرده چون اینطوری دوست داشته این یعنی مدل باز هیچ گونه جذابیتی براش ندازه و اتفاقا این نشونه اینه ایشون چقد با این تابو شکنی داره نشون میده که عاشقشان هست

نه کلا از خانواده اش بد نمیگه با اینکه دوسال قبل خیانت عروسشون لو رفته باز سکوت کرد و میگه به ما چه

خب وقتی خودش حساس نیست شما چرا ببخشید کاسه داغ تر از اش شدی؟ این مدلی که شما رفتار میکنی تو ذهن همسرت بی اعتماد به نفس جلوه میکنی

شاید شما خودنمایی می‌بینید اونا منظوری ندارند

نه عزیز 

وقتی زنی نافشو برای دیده شدن و ویو گرفتن نشون میده و حجابی نداره و خیانت میکنه صافی دل نیست 

در اسلام بهش میگن بی عفتی 

نمیدونم برام سخته با آدمای بدحجاب برم و بیان

پس شما خودت مشکل داری با این قضیه نه همسرت 

خب این قضیه رو بگو بهشون 

اما نگو به خاطر اینکه جلوی تو این مدلی میگرده بدم میاد 

واقعیت رو بگو که خودم راحت نیستم

مرسی از درکت الان چطور به شوهرم متوجه کنم ؟

شما اگه زیاد بگی حساس میشه به قول خودت که یکم هم شده. اونوقت از طرف محرم و نامحرم نمیبینه خدایی نکرده شمارو یه خطر میبینه واسه روابط خانوادگیش.

باید مثلا بشیتید سر بیحجابی صحبت کنید همین صحبتایی که زن و شوهرا میکنن بعد بگید ایشون اینجوری میگرده ما چیکار میتونیم کنیم بنظرت اومد خونه مون یه لباس خوب بهش بدم بپوشه؟ چون من دوست دارم حرمت خونه ما حفظ بشه و بتونیم بیشتر باهاشون رفت و امد کنیم‌