2777
2789
عنوان

اگه خانمی مذهبی هستید بیایییددلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست

یا احادیث اینکه با گناهکار نباید زیاد دوست شد رو براش بخون و بگو چیکار کنیم حداقل جلوی ما کمتر گناه کنن چون منم خیلی دوسشون دارم و جاریم مثل بقیه خانواده ات برام عزیزن نمیخوام این گناهش باعث فاصله ما بشه

همینارو با زبون خودت بگو

شما اگه زیاد بگی حساس میشه به قول خودت که یکم هم شده. اونوقت از طرف محرم و نامحرم نمیبینه خدایی نکرد ...

شوهرم یکبار گفت به ما ربطی نداره . 

برادرم بایر بفهمه و زنشو جمع کنه 

این بود جوابش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یکبار گفت به ما ربطی نداره . برادرم بایر بفهمه و زنشو جمع کنه این بود جوابش

شما شوهرت اصلا به این قضیه نمیخواد فکر کنه و فکر هم نمیکنه. شماهم کمتر حساسیت نشون بده. ولی حتما مراقب باش. حتما با خود جاریت صحبت کن مثلا یکار کن میاد خونه شما یکم رعایت کنه. خیلی شرایط سختیه برا یه خانوم😭

افرین اما من چندبار تند رفتم حساس شدن

نه مراقب باش 

اول باید خود همسرت قانع بشه

به عنوان یک فرد مذهبی باید حدیث بخونید

احادیث رو بخونید یواش یواش متوجه درست و غلط میشین

شاید اصلا لازم نباشه چیزی بگین

شاید لازم باشه

با توجه به شرایط خودتون

نه مراقب باش اول باید خود همسرت قانع بشهبه عنوان یک فرد مذهبی باید حدیث بخونیداحادیث رو بخونید یواش ...

نذر امام حسین کردم برای بیداری اش 

جاری ام توی دلش چی هست نمیدونم ولی خیلی دوس داره دیده بشه به هر قیمتی

نذر امام حسین کردم برای بیداری اش جاری ام توی دلش چی هست نمیدونم ولی خیلی دوس داره دیده بشه به هر قی ...

میدونم همون عذاب که گفتین درسته.

همون لوندی و خنده های بلند جلوی نامحرم خون به جگر آدم میذاره دیگه چه برسه لباس تنگ و ناف و.. هرچقدر خم شوهرتون چشم پاکه این خود خانم هست که اذیت میشه. 

شما همین آرامش خودت حفظ کن حساسیت بیش از اندازه نشون نده و نذر کن بهترین راه الان همین نذر هست ان شالله حل میشه❤️❤️