2777
2789
عنوان

کیا مثل من تو بارداری بی اشتهاشدن

53 بازدید | 7 پست

هفته نهمم از حالت تهوع زیاد لقمه ای غذا نمیتونم بخورم قرص ضد تهوع هم اثری نداره لطفا هر کی راهکاری داره بهم بگه همشم فشارم میفته

خدای ناکرده ممکنه این حالت ویروس گوارشی جدید هم باشه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خدای ناکرده ممکنه این حالت ویروس گوارشی جدید هم باشه

یعنی میگی ویروسه؟

هیچ چیزی نمیتونم بخورم دلم میخوادا از حالت تهوع نمیتونم و اینکه بالا نمیارم فقط حالت تهوع شدید دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی ویروسه؟هیچ چیزی نمیتونم بخورم دلم میخوادا از حالت تهوع نمیتونم و اینکه بالا نمیارم فقط حال ...

دقیقا همینطوری بودم و ویروس بود، یکماه طول کشید آخراشم اسهال شدم، ببینم قطعی نمیشه گفت، میگم ممکنه.. 

چون تو بارداری شایدم تو بارداری واقعا طبیعی باشه این حالت.. 

ولی این ویروسه بقدری موذیه، من خودم نمیفهمیدم اصن از چیه، حتی دکتر رفتم گفت ویروسه بازم باورم نشد، چون خیلی طولانی شد، بعد از مرحله اسهال، بویایی و چشاییم رفت تازه اونوقت فهمیدم ویروسه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
دقیقا همینطوری بودم و ویروس بود، یکماه طول کشید آخراشم اسهال شدم، ببینم قطعی نمیشه گفت، میگم ممکنه.. ...

اگه اینجوره که فردا برم دکتر ببینم چی بهم میگه مرسی از راهنماییت

منم همینو خیلی حالم بده وزنم خیلی کم شده چاره ای نیست خدا کمک کنه

دقیقا من اصلا چیزی نمیتونم بخورم شوهرم میگه هیچی ازت نمونده دلم میخواد غذا بخورم اما نمیتونم خداکنه این تهوع زودتر از بین بره