2777
2789

م اجرا رو ندیده بودم اما از دفاعیه شریفیان بهم برخورد 

زیاد دوست نداشتم نوع دفاعشو

ایشون هم از حق خودش دفاع کرد و جلو کوچک شمرده شدن کار شو گرفت کتر بدی نکرد که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

م اجرا رو ندیده بودم اما از دفاعیه شریفیان بهم برخورد زیاد دوست نداشتم نوع دفاعشوایشون هم از حق خودش ...

خیلی بی احترامی کرد به شرفیان دلش پاکه ولی نوع بیان شرفیان بده و از این سواستفاده کرد حقش نبود

خیلی بی احترامی کرد به شرفیان دلش پاکه ولی نوع بیان شرفیان بده و از این سواستفاده کرد حقش نبود

اتفاقا شریفیان بی احترامی کرد و زیز سوال برد اونم در برابر آدمی که میدونه معروفیت خاصی نداره یکجورایی داشت ضعیف کشی می‌کرد

دلیل نمیشه دلش پاکه هنر و زحمت شخص دیگه ای قضاوت کنه

من توی همین برنامه دیدم اگر مردم خیلی نقد بدی میکردن حریف طرف پا میشد از حریفش دفاع می‌کرد 

حرف اول و باید انسانیت بزنه بعد هنر و چیزهای دیگه

اتفاقا شریفیان بی احترامی کرد و زیز سوال برد اونم در برابر آدمی که میدونه معروفیت خاصی نداره یکجورای ...

می دونی می تونست محترمانه بیان کنه یه جوری بلند شد واجازه حرف زدن نداد �🥲 حالا که فکر می کنم شاید حق با شما هم باشه ولی اینکه باصدای بلند و.. بیان کنی خیلی بد ه حتی اگه حرفت حق باشه بعد اجرای شرفیان خیلی خیلی بهتر از اجرای اون بود حتی دفاع ش هم بد بوده باشه باید به اندازه زحمتش رای می دادن 

می دونی می تونست محترمانه بیان کنه یه جوری بلند شد واجازه حرف زدن نداد �🥲 حالا که فکر می کنم شاید ح ...

اخه از جاش بلند نشد اول شروع کرد صحبت شریفیان می‌پرید توی حرفش 

این عصبی ترش کرد 

حتی خودشم گفت من تا الان سکوت کردم اجازه بدین صحبت کنم وقتی عصبی شد دیگه شریفیان ساکت شد

آخه اجرا قبلی شریفیان هم مشکل دار رای جمع شد همه رای به خلیج فارس دادن

مردم اومدن کار و هنرش ببینن خودشون میگه فکر کنین به خلیج فارس رای میدین 

یک‌جور سو استفاده از علایق و میهن پرستی مردم بود خوشم نیومد 

بعد همین مردم توی نظراتشون گفتن به کاظمی چرا خلیج فارس و اوردی توی کارت

به نظرم هنرش خوبه به تنهایی نیازی به زرنگ بازی و اینجور چیزا نداره 

چون خودش فهمید برندست دیگه نیاز به کوبیدن کاظمی نبود وقتی دید اجرا محبوب شده