2777
2789
عنوان

پسری که بگه نمی تونم طلا بگیرم

265 بازدید | 33 پست

خواستگارم میگه نمی تونم عروسی سنگین و طلا بگیرم عروسی در حد نزدیکان طلا هم نمی تونم بگیرم

بعد تازه گفت عروسی رو شما هم کمک کنید توقع نداشته باشید تنهایی بگیرم

بدم اومد واقعا

طلا رو شما گرفتن براتون؟سرویس عروسی منظورمه

الان یه سرویس چنده؟اصلا سرویس عروسی چطوریه طلا زرد یا سفید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا خیلی گرونه حق داره منم ازدواج کنم طلا گیر نمی‌دم عروس هم در حد جیپ؛ طرف واقعا 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بگو خب بیخود میکنی میخوای ازدواج کنی

برو دنبال یه دختر درب داغون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من سرویس طلا نداشتم همسرم نتونست بخره 

جشن هم ندارم همسرم نمیتونه بگیره میریم ماه عسل

بجای طلا و عروسی ، خونه و ماشین داریم همین کافیه خداروشکر میکنم 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

بگو خب بیخود میکنی میخوای ازدواج کنیبرو دنبال یه دختر درب داغون

ارزش آدم به پوله؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بگو خب بیخود میکنی میخوای ازدواج کنیبرو دنبال یه دختر درب داغون

دختر درب داغون؟! یعنی برای هرکس طلا نگرفتن درب داغون!! یا جشن متوسط ؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

عروسی وظیفه داماده وخانوادش 

سرویس هم حالا درحد طریف چون الان گرون شده باید بگیره 

خب پس میخاد چرا زن بگیره نه طلا نه عروسی میتونه میخای چکار اینو اول کاری اینجوریه خودت شاعلی

خدایا پناهم باش