2777
2789

سلام یکی از دوستام چند وقته از یه اقایی خوشش میاد (چندین سال میشه) 

این اقا  بهش پیشنهاد نمیداده .و میدونسته که دوستمم خوشش میومده .ولی با کسای دیگه تورابطه بوده 

حالا بعد چند سال پیشنهاد داده بنظرتون قبول کنه ؟

خودش دوست داره ولی میگه رفته دوراشو زده حالا اومده ولش کن .ناراحته (با اینکه هنوز علاقه داره داره پا رو دلش میزاره)میگه چرا تو این چندسال پیشنهاد نداده.حتما از روی دلسوزیه .چون میدنه من خوشم میوده داره پیشنهاد میده 

دودله

من میگم دنیا دوروزه بخاطر دل خودت قبول کن 

ولی بنظرم درستم میگه 

نظرشما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیا دو روزه پس واسه آدمی که برام ارزش قائل نبوده احساساتمو خرج کنم و زمان بزارم؟ 

دنیا دوروزه پس شان و شخصیت خودمو پایین بیارم؟ 

دنیا دوروزه پس با مردی که سر و تهش معلومه چون وقتی من دوستش داشتم و میدونست تو بغل یکی دیگه بود برم تو رابطه؟ 

اتفاقا چون دنیا دوروزه این کارا رو نباید کرد! واسه زمان و شخصیت انسانی و شعور خودش باید ارزش قائل باشه 

دم دوستت گرم که انقد فهمیدست

شما هم ولش کن بنظرم دخالت نکن تصمیم خودش بهتره 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دنیا دو روزه پس واسه آدمی که برام ارزش قائل نبوده احساساتمو خرج کنم و زمان بزارم؟ دنیا دوروزه پس شان ...

درست میگید 

اخه من درجریانم چقققققد دوسش داره😔

هنوزم دوسش داره یعنی میبینتش برق چشاش معلومه

درست میگید اخه من درجریانم چقققققد دوسش داره😔هنوزم دوسش داره یعنی میبینتش برق چشاش معلومه

تو رابطه رفتن با آقایی که واسش ارزش قائل نبوده چشماشم از شدت گریه و ناراحتی از بین خواهد برد چه برسه به برق چشماش... 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

تو رابطه رفتن با آقایی که واسش ارزش قائل نبوده چشماشم از شدت گریه و ناراحتی از بین خواهد برد چه برسه ...

یه موقع های بیخیالش میشه فراموشش میکنه 

ولی وقتی میبینتش دوباره داغون میشه همش بهش فکر میکنه 

نمیدونم چکار کنم براش دوست دارم خوشحال ببینمش

یه موقع های بیخیالش میشه فراموشش میکنه ولی وقتی میبینتش دوباره داغون میشه همش بهش فکر میکنه نمیدونم ...

باید رو خودش کار کنه 

ولی همینطوری عزت نفسشو حف کنه خیلی بهتره، فوری هم به اون آقا جواب رد بده کمتر ذهنش درگیر میشه 

آدمای جدید وارد زندگیش کنه و باهاشون آشنا بشه 

خودشو درگیر مسائل مهمتر کنه