2777
2789
عنوان

پسری که بگه نمی تونم طلا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
دختر درب داغون؟! یعنی برای هرکس طلا نگرفتن درب داغون!! یا جشن متوسط ؟

چرا طرز تفکر مردم اینجوری شده واقعا؟

قشنگ پول طلا ماشین شده ارزش آدم کسی نداشته باشه درب داغونه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا طرز تفکر مردم اینجوری شده واقعا؟قشنگ پول طلا ماشین شده ارزش آدم کسی نداشته باشه درب داغونه

اتفاقا من هم طلا دوست دارم ! اما خوب اگه یه پسر معمولی بیاد خواستگاری به خودم نمی تونم اجازه بدم ؛ بگم طلا می‌خوام ؛ اما طرف بچه مایه دار بشه اتفاقا میگم ؛ اینا نمی دونن؛ از زندگی چی می‌خوان هی میگن شوهر نیست نیست تا میاد هم اینجوری پس باید ملاک شون پول باشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

عزیزم طلا خیلی رفته بالا الان یه سرویس معمولی ،۴۰۰ پولشه،توقعت رو بیار پایین ،من که ۱۵ سال پیش گرمی ۷۰ بود خریدم ، الان جرات نمی کنم بندازمشون، استرس می گیرم ، طلاهامم همسرم برده گذاشته صندوق بانک

اتفاقا من هم طلا دوست دارم ! اما خوب اگه یه پسر معمولی بیاد خواستگاری به خودم نمی تونم اجازه بدم ؛ ب ...

احسنت بهتون 

متاسفانه وضع خرابه بعضیا نداشته هاشونو میخان از همسر بدست بیارن این قشنگه با تلاش هم بدست بیارن زندگی با عشق و علاقه 

دیگه عشقا مثل قدیم نیست هعی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

حتی نشون هم حلقه را نمیخرند .

سرویس فقط نقره .

بدتون نیاد از حرفشون .

اگر خانه داره .شکم را سیر میکنه .

پول تو جیبی ماهیانه سه میلیون چهار میلیون بده حله .

طلا عروسی  واقعا ضرره .

پول نداره خوب .

اگر ملاکتونه زنش نشو 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

واقعیتش شرایط اقتصادی جوری نیست مثل قبل رسوم رو برآورده کرد اینکه خونه از خودش داره به نظرم ارزشش رو ...

پس اون اقا هم تو خرید جهاز کمک کنه وقتی توقع داره تو مراس عروسی خانواده عروس کمک کنن 

اون اقا خونه داره روز به روزم میره رو خونش چیزیو از دست نمیده اما این خانم جهاز بخره ببره دیگه باز بشه میشه دست دوم و قابل فروش نیست الانم که زندگیها ۹۰ درصد شده ابکی حداقل چیزی شد خانواده عروس این وسط صرر نکرده باشن 

خدایا پناهم باش
ارزش آدم به پوله؟

چرا میخواید با این حرف ترحم بخرید؟ 

من دخترم، وقتی میبینم در حد اداره یه زندگی پول ندارم الکی ازدواج نمیکنم،با اینکه ساپورت مالی زندگی مشترک با من نیست

دیگه مرد باید در حد یه رفاه عادی رو بتونه برای همسر و فرزندش فراهم کنه بعد به فکر ازدواج بیوفته، نه اینکه یه سره بگه اینو نخر، حسرت اونو به دلت بذار که من نمیتونم بیشتر از این پول دربیارم

آدمی که بخواد برای کسی که دوسش داره زندگی راحت فراهم کنه شده سه شیفت کار میکنه ولی اینجوری حسرت به دل طرف نمیذاره

همون مرد دو روز دیگه به یه نون و نوایی برسه میره دنبال یه زن پرتوقع و ناز و ادا دار و زن خودشو که تو سختی باهاش ساخت رو ذره ای براش ارزش قائل نمیشه

ما اینجور موارد رو خییییلی زیاد دیدیم، از رو توهم و حدس و گمان حرف نمیزنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بگو خب بیخود میکنی میخوای ازدواج کنیبرو دنبال یه دختر درب داغون

دختر درب داغون طلاش هم بیشتره .تا جبران کمبود باشه .دختر خوب اتفاقا طلا و اینا نمیخواهد .

چون خودش والاست 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

چرا میخواید با این حرف ترحم بخرید؟ من دخترم، وقتی میبینم در حد اداره یه زندگی پول ندارم الکی ازدواج ...

عشق این نیست معنیش 

عشق یعنی وقتی که همسرت میاد خونه بهترین لحظات زندگیت باشه از خوشحالی هم خوشحال و از ناراحتی هم ناراحت بشید با سختیا بسازید و با خوشی ها خوش باشید 

بله قبول دارم آدم باید شرایط اولیه فراهم کنه خونه ماشین و درآمد منطقی و خوب 

ولی اینکه عروسی بزرگ و طلای زیاد نه این یکم زیادیه 

اینکه طرف بخاد به نوا رسید بذاره بره توی انتخاب دقت کنید هم آدم خوب هست هم آدم خائن و عوضی که به یه جا برسه بره سراغ بعدی 

پس صرفا انتخابت پول نباشه آدمش باشه ببین کسی که توی سختیات پات میمونه و توی غم و خوش به پای هم بمونید

عشق این نیست معنیش عشق یعنی وقتی که همسرت میاد خونه بهترین لحظات زندگیت باشه از خوشحالی هم خوشحال و ...

بله روز اول همه آدم خوب و درستی هستن

به مرور زمان خودشونو نشون میدن  یا حتی عوض میشن!!! 

رو ایشالا ماشالا نمیشه حساب کرد

من خودم شاغلم و موقعیت اجتماعی و درآمدمم شکر خدا خیلی خوبه

اینجوری نیست بگی این آدم تاحالا پول از نزدیک ندیده تو خونه شون گشنگی کشیده دنبال یکی میگرده تامین مالی بشه عقده هاشو خالی کنه

اتفاقا مراجعین این مدلی هم زیاد دارم که خانم عمر و جوونی و خواسته هاشو زیر پا گذاشته که بتونه زندگی عاشقانه بسازه با همسرش، همون مرد به یه جایی رسیده همه این چیزا یادش رفته

وقتی اینجور کیس ها رو زیاد میبینه آدم دیگه میفهمه یه جای کار واقعا میلنگه... 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊