2777
2789
عنوان

پسری که بگه نمی تونم طلا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
بله روز اول همه آدم خوب و درستی هستنبه مرور زمان خودشونو نشون میدن یا حتی عوض میشن!!! رو ایشالا ماش ...

ببین آبجی من قصدی از حرفم به شما نداشتم ولی طرف هست پول داره همه اینارو هم تامین می‌کنه ولی دو سال هم موندگار نیست 

ازدواج اگه عاقلانه و درست و با آدم خوبش باشه چرا بد باشه من خودم زوج دیدم سه سال زندگی کردن کسانی هم دیدم بیست ساله دارن زندگی میکنن سخت بود نداشتن ولی الان هم خونه دارن هم ماشین هم طلا نمیشه صرفا همه رو یکی گفت که 

بیشتر به طرفش و ذات طرف بستگی داره این خیلی مهمتره

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

احسنت بهتون متاسفانه وضع خرابه بعضیا نداشته هاشونو میخان از همسر بدست بیارن این قشنگه با تلاش هم بدس ...

ما باید اینو بفهمم از چه کسی چ انتظاری داشته باشیم ببینم طرف مقابل توانایی چی رو داره بنظرم ظلم که از یکی که نداره انتظار بالایی داشته باشیم من خودم مجردم زیادم طلا دارم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما باید اینو بفهمم از چه کسی چ انتظاری داشته باشیم ببینم طرف مقابل توانایی چی رو داره بنظرم ظلم که ا ...

وقتی اصالت و شخصیت داری:

آفرین به طرز فکر تون امیدوارم که کسی هم براتون پیدا بشه که خوشبختتون کنه که همیشه خدارو از بابت داشتنش شکر کنی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

وقتی اصالت و شخصیت داری:آفرین به طرز فکر تون امیدوارم که کسی هم براتون پیدا بشه که خوشبختتون کنه که ...

خیلی برام دعا کن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خیلی برام دعا کن

براتون حتما دعا میکنم صلوات هم فرستادم 

امضای دردناکی داری هیچ موقع ناامید نشو لطفا