بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دارم باحاله کی گفته عجیبه شیرینه قربونشان برم نفسم هستن
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب
حالا شماها بچه دارین ولی خدایی انگیزه اینایی که تازه میخوان تو این وضعیت بچه دار بشن رو دوست دارم بدونم...خدایی با چه نیت و انگیزه ای؟ خیلی امیدوارن بنظرم و ای ول دارن
خیلی هم خوبه البته مشروط به اینکه حوصله و وقتشو داشته باشی و شرایط اقتصادی خانواده هم خوب باشه
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
ولی خب مثلا من خودم شرایط مالی هم اوکی باشه باز انتخابم سه تا بچه نیست چون احساس میکنم از زندگی جا میمونم و به هیچی نمیتونم برسم
یکی نهااایتا دوتا
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵