2777
2789
حالا شماها بچه دارین ولی خدایی انگیزه اینایی که تازه میخوان تو این وضعیت بچه دار بشن رو دوست دارم بد ...

اخه میدونی اگه بخوایم ناامید و نگران به همه چی نگاه کنیم حتی غذا هم نباید بخوریم آدم با امید زنده اس

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش با این اوضاع کشور بنظرم هم زیاده هم عجیبه 

اونی که  شرایط مالی ، روانی، جسمی و.... داره ، ده تا هم بیاره به خودش مربوطه  

اونی که نداره و میاره بنظرم از عقلش استفاده کافی نکرده 

حالا شماها بچه دارین ولی خدایی انگیزه اینایی که تازه میخوان تو این وضعیت بچه دار بشن رو دوست دارم بد ...

عزیزم کلا فلسفه بچه دار شدن خودخواهیه

بخاطر خودمون بچه میاریم

وگرنه دیدی تا حالا کسی بگه هدفم اینه یه بچه رو بدنیا بیارم که خوشبختش کنم؟!

یا ترس از حرف مردمه یا ترس از تنها موندن توی پیری یا بخاطر تشکیل خانواده و آرامش بیشتر زندگی خود فرد 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اخه میدونی اگه بخوایم ناامید و نگران به همه چی نگاه کنیم حتی غذا هم نباید بخوریم آدم با امید زنده اس

اخه من دقت کردم اکثر اینهایی که خیلی بچه میارن متوسط هست وضعشون و خیلی جاها نمیتونن بدون دغدغه پول خرج کنند هی دو دو تا چهار تا میکنن این بده

در صورت توانایی روحی و مالی خیلی خوبه...حتی ۱۰ تا...

مثل مسی و رونالدو

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

کم هست .

چه سوالی .

الان هرکی چهارتا داره یکیش فوت میکنه .بعضی ها دو تا 

یکیش هم مجرد .

اون موقع چه طوری نسل ادامه پیدا کنه .

نیروی کار ازکجا بیاد .

خیلی ها چهار پنج تا دارند .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اخه من دقت کردم اکثر اینهایی که خیلی بچه میارن متوسط هست وضعشون و خیلی جاها نمیتونن بدون دغدغه پول خ ...

بچه ها شون در عین درس خواندن کار هم میکنند .یکیشون تابستون پول تو جیبی مدرسه ش را جور میکرده .ان لاین کلاس درس میخونده زبان و عربی اینا .ریاضی مثلا اتفاقا زرنگند .بابای خودم در حال کار کردن درس میخوند لیسانس هم داره .

سهل انگاری یعنی چی؟

یعنی سه تا بچه مسیولیتش خیلی خیلی سنگینه کسی که میاره این مسلویت سنگین رو سهل و آسون تلقی میکنه و هم خودش هم بقیه رو تو مشکل میندازه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

نه عجیبه نه زیاد 

به نظر من طرز فکر عجیب اینایی هستن که باهر بهانه و اسمون ریسمون بافتنی با بچه دار شدن ادما مخالفت میکنن ، به توهم اگاهی و دانایی و مدرنیته خانمها رو به دلیل نقشهای مادری و همسری بی رحمانه قضاوت میکنن ، فرزند و نوه فلانین در تاریخ ! روی نسل یوزش حساسن و به خاطر تلف شدن یه قلاده ش مثلا ،  مجازی رو مدتها سیاهپوش میکنن اما روی نسل انسانی سرزمین و اسطوره هاشون حساسیتی ندارن ، انقراضشو بلکم تبلیغشم میکنن

به نظرمن نسل کشی همیشه با بمب و گرسنگی نیست این مدل استحمار شدن ذهنها هم در جهت تبلیغ و انتخاب انقراض نسل خودخواسته خودش نوعی نسل کشی مدرن محسوب میشه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

کم هست .چه سوالی .الان هرکی چهارتا داره یکیش فوت میکنه .بعضی ها دو تا یکیش هم مجرد .اون موقع چه طوری ...

نیروی کار!!!

الآن۸۰درصدازجوونامون باتحصیلاته عالیه راننده اسنپ یاشاگرد هستن 

جوری حرف میزنی انگارتوایران نیستی 

نسلی که قراره عذاب بکشه همون بهترکه متولدنشه

نیروی کار!!!الآن۸۰درصدازجوونامون باتحصیلاته عالیه راننده اسنپ یاشاگرد هستن جوری حرف میزنی انگارتوایر ...

بازم بگردید نیروی کار کم داریم .

نیروی کار ربطی به تحصبلات نداره .

خیلی هامون تحصیلکرده ولی کار نابلد .

کارمند هست اصلا کار بلد نیست .

فروشنده اصلا مشتری داری بلد نیست .

ضمن اینکه قسمت روانی هم باید سالم باشه .

تست هم میگیرند .متاسفانه تو تحقیق چند درصد زیاد اقایون اعتیاد دارند .من پدرم چند سال نزدیکه بیست ساله گاهی مفت کاری کرده و چندین امتحان استخدامی داده .تا پیشرفت کرده .ولی برادرم با تحصیلات عالیه نشده کار پیدا کنه .چون مفت کاری نکرده .مفت کاری یکی از شیوه های کار پیدا کردنه .