2777
2789

تا چن روز خودب خود دعوامون میشه

حس میکنم چشم میخوریم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

نگید مار بچشو چش نمیزنه و فلان ن واقعا بهم ثابت شده

واقعا چش میزنه

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هروقت یه چیزی بهشون گفتم چش خوردم

بخدا الان ۳ ماه بود ندیده بودیمشون ینی مارو ۳ تایی ندیده بودن

۵ شنبه صب مارو دیدن باهم از دیروز دعواس تو خونه 

چشم زدن واقعیت داره

واقعا بهم ثابت شده چشم میزنن

متاسفم براش ۲ ۳ ماهی بود هیچ بحثی نبود بجز از دیروز ارامش نداریم

آیت الکرسی بخون عزیزم

دیشب شما گفتی وقت نکردم ایت الکرسی بخونم ولی صلوان فرستادم سری خونه اروم شد😐

شوهرم اومد بوسم کرد جو عوض شد

چشمشون در میاد

خاهرشوهرم داره طلاق میگیره بیشتر سر اونه البته از اولشم هم همین بودنا

من نصف سن خاهرشوهرمو دارم تو ۴۰ سالگی شوهر کرد نتونست زندگیو جم کنه الان بد ۷ سال داره جدا میشه

مامانش به دومادشو مامانش فقط منو سرکوفت میزد عروسم اینه فلانه هروز دعوا بود خونه

دیشب شما گفتی وقت نکردم ایت الکرسی بخونم ولی صلوان فرستادم سری خونه اروم شد😐شوهرم اومد بوسم کرد جو ...

قربونت عزیزم 

خدا ره هزار بار شکر 

دنیا ارزشی نداره بهم احترام بذاریم محبت، اخلاق خوب لبخند همه مجانی هستن  استفاده کنیم در راه صحیح 

ازدواج یعنی میدون عشق میدون ایتار  میدون از خود گذشتگی 

فدای همه هموطنان عزیزم در سراسر دنیا 

عزیزم چشم زخم واقعیت داره یه اسپند دود کن صدقه بده خواهر منم هر وقت با نامزدش استوری میزاره دعوا میش ...

خاهرت میتونه کنترل کنه من چیکارشون کنم اینجان بخدا چششون خیلی شوره