2777
2789
عنوان

عصابم خیلی خورده بغضم گرفته

106 بازدید | 11 پست

من اومدم خونه ی مادرم شوهرم شهرستان خونمون شهرستانه یه مدت قهر بودیم موندم خونه مادرم الان آشتی کردیم میخوام برم عروسی بعد ت رو خدا وایسید چت هاشو بذارم میگه بیای اینجا برات همه چی میخرم الان ک خونه مادرمم ب من خرجی نمیده😭😭 عروسی هم دعوتیم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چقد خسیسه یعنی اون نمیخاد هزینه رو بده؟

عزیزم جدای از اون لنز چشماتو اذیت میکنه من خودم دو سال لنز داشتم خیلی چشامو اذیت میکرد وقتی از یک ساعت بیشتر میشد و چشمام سرخ میشدن 

ولی خب هزینه ای هم نداره فقط 300 تومنه😐

وا چقد خسیسه یعنی اون نمیخاد هزینه رو بده؟عزیزم جدای از اون لنز چشماتو اذیت میکنه من خودم دو سال لنز ...

خسیس نه بگو گدااااا بخدا پول هم داره 

خدایااا 

نه فداتشم من ب لنز عادت دارم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

وا چقد خسیسه یعنی اون نمیخاد هزینه رو بده؟عزیزم جدای از اون لنز چشماتو اذیت میکنه من خودم دو سال لنز ...

گلم بنظرت قهر کنم بقول معروف زنی ک خرج نداره ارج نداره تقصیر منه احمقه ک همیشه کم توقع بودم بذار بخدا بهش بعد عروسی میگم خاک عالم تو سرت دیگه بمن پیام نده گدااااا صفت

کاربری دست دو نفره ✋️ 

گلم بنظرت قهر کنم بقول معروف زنی ک خرج نداره ارج نداره تقصیر منه احمقه ک همیشه کم توقع بودم بذار بخد ...

نمیدونم قربونت برم تجربه ندارم

ولی اره کوتاه نیا بنظرم بگو نیازمه منم خرج دارم نمیتونی برو ور دل پدر و مادرت

برگشته میگه باید 100 هزار بگذرونی

چجوری برا خودت داری برا من نه؟ 

پس اسی معلومه خسیسه

نمیدونم قربونت برم تجربه ندارمولی اره کوتاه نیا بنظرم بگو نیازمه منم خرج دارم نمیتونی برو ور دل پدر ...

ببین گدااااا ولی عروسیه ها

امشب بخدا حسابشو میذارم کف دستش ببخشیدا بلانسبت شما میرینم ب هیکلش اخه عصابم ازش خیلییی داغونه خیلی بی شرف میگه میخوای چیکار لنز.بخدا امشب دعوا باهاش راه میندازم میگم گدا صفت خاک تو سرش 

کاربری دست دو نفره ✋️