2777
2789
عنوان

با مادرم یک هفته ست قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 31 پست
دورتر جونت دختر قشنگم....دور از جونت..عمرت دراز باشه...بله زبونم لال با این اتفاق،مامانت که هیچی،خوا ...

خدا نکنه عزیزم

اتفاقا مرگ من اصلا مادرم رو ناراحت نمیکنه

دخترای عزیزش هستن خداروشکر

تا الان احترام گذاشتم کافیهاللنم بی اجترامی نمیکنم ولی حق دارم قط ارتباط کنم۹ماه حاملکی و دپسال شیر ...

خوب تو عقاید خودت و داشته باش.به نظرم تو این قهر بیشتر خودت داری آسیب میبینی 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم بیشتر از فرق گذاشتن خانوادت ناراحتی تا رفتار خانواده خیلی از پدر مادرا همینن و فرق میزارن و ...

کمک نمیگیرم ازشون

ماهانه کلی خرج کوچیکه میکنن کلییییییی

من دریغ از هزارتومن 

خداروشکر محتاج اینا نیستم

از همه بجه هاش مهربونتر بودم ولی دیدم وحشی باشی بیشتر احترامت میکنن

خدا نکنه عزیزماتفاقا مرگ من اصلا مادرم رو ناراحت نمیکنهدخترای عزیزش هستن خداروشکر

فکر می‌کنی عزیزدلم...من مادرم,از من اینو بپذیر ،تو یه تیکه از وجودشی،نفسشی...ما مادرا بعضی وقتا نمی‌دونیم چجوری بین بچه هامون صلح برقرار کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب...دوست داریم با هم بسازن و با هم خوش باشند ما هم با خوشیشون کیف کنیم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

کمک نمیگیرم ازشونماهانه کلی خرج کوچیکه میکنن کلیییییییمن دریغ از هزارتومن خداروشکر محتاج اینا نیستما ...

گاهی پدر مادر اینطورین چه میشه کرد باز خدارو شکر ک محتاج کسی نیستی

فکر می‌کنی عزیزدلم...من مادرم,از من اینو بپذیر ،تو یه تیکه از وجودشی،نفسشی...ما مادرا بعضی وقتا نمی‌ ...

اتفاقا خوب میدونین چجوری محبت کنین 

ولی به یه اندازه بچه هارو دوسندارین

بچه هرجی بی ادب تر احترامش واجبتر

اتفاقا خوب میدونین چجوری محبت کنین ولی به یه اندازه بچه هارو دوسندارینبچه هرجی بی ادب تر احترامش واج ...

می‌خوای به چیزی بهت بگم که حرفمو باور کنی؟؟البته خدا رو خوش نمیاد.برو بیرون ،یه ساعت دیرتر بیا،ببین وقتی به سلامتی برگشتی،مامانت شهیدت نمیکنه؟؟این یعنی براش مهمی...خیلی هم مهمی.چون از نگرانی،داشته دیوونه میشده

می‌خوای به چیزی بهت بگم که حرفمو باور کنی؟؟البته خدا رو خوش نمیاد.برو بیرون ،یه ساعت دیرتر بیا،ببین ...

مادر من نگران دیر اومدن نمیشه

منم دنبال نگران کردن و محبت خریدن نیستم. دخترای دیگش دیر اومدن نگران میشه

می‌خوای به چیزی بهت بگم که حرفمو باور کنی؟؟البته خدا رو خوش نمیاد.برو بیرون ،یه ساعت دیرتر بیا،ببین ...

من یه هفته ست دارم تخم مرغ و پنیر و زهرمار میخورم

براش مهم بود از غذاهاش به منم تعارف میزد

اصلا میاورد میذاشت پشت در اتاق

من یه هفته ست دارم تخم مرغ و پنیر و زهرمار میخورمبراش مهم بود از غذاهاش به منم تعارف میزداصلا میاورد ...

الهی فدات شم😍🥰😘...تو مغروری که نرفتی غذاتو بخوری،خب اونم مغروره که بهت تعارف نکرده..توبری غذاتو بخوری مامانت میخواد بگه چرا اومدی خوردی؟تو نمیری،چون حریف غرورت نمیشی،مامانت هم همینطور.بابات چرا واسطه نمیشه؟

الهی فدات شم😍🥰😘...تو مغروری که نرفتی غذاتو بخوری،خب اونم مغروره که بهت تعارف نکرده..توبری غذاتو ب ...

من بمیرم هم دست نمیزنم به غذاش نوش جون خودش و عزیزاش

بابام نمیدونه یه وقتا اصلا خونه نیست

من یه هفته ست دارم تخم مرغ و پنیر و زهرمار میخورمبراش مهم بود از غذاهاش به منم تعارف میزداصلا میاورد ...

فقط فهمیدم چقدر خلقت پسر و دختر فرق داره،منم  یه باربا پسرم قهر کردم،مدیونی فکر کنی یه وعده از غذاهاشو نمیخورد،خودش برای خودش می‌کشید تنهایی میخورد،فقط تایمشو با ما عوض کرده بود که با ما همغذا نشه.ولی نون و...که همیشه اون میخریدو من خودم میرفتم میخریدم چون غرورم بهم اجازه نمی‌داد بهش رو بزنم...این شد که دیگه باهاش قهر نکردم😉😉

فقط فهمیدم چقدر خلقت پسر و دختر فرق داره،منم یه باربا پسرم قهر کردم،مدیونی فکر کنی یه وعده از غذاها ...

هرروز بیدارش میکردم بیا صبونه بخوریم 

هرروز میپرسیدم امروز جایی نمیری چخبر چیکار کردی

به شوخی با ترکی باهاش حرف میزدم

ولی سر اینننن با من قهر کرده؟؟؟ فدا سرررررم

بمونه با بگه های بی تربیتش که هرچی میگن قهر نمیکنه

خلایق هرچی لایق 

من که بی ادب و گستاخ نیستم ولی حق قط رابطه دارم