2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفت از نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 77 پست

یعد اون روز یه نفر تاپیک زده بود چرا همه میان نی نی سایت از بدبختیاشون مینالن،اینجا تحمل ندارن یه بچه ای از چیزی که خریده ابراز خوشحالی کنه چه برسه به اینکه بخوای خوشبختیتو جار بزنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میدونم قبول دارم حرفتوولی چرا ما باید آنقدر بدجنس باشیم که بخوایم حال خوب کسی رو بد کنیم🥲

من تو اون تایپک بودم کسی قصد خراب کردن حال اسی رو نداشت و گفته بودن حس بده میده به ادم و واقعا راست بود 

و اسی هم بهشون حمله کرده بود خیلی توهین کرده بود 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

در خوش‌بینانه‌ترین حالت خریدن چنین محصولی یک کار عبث و بیهوده است و یکی از مهم‌ترین آموزه‌های اخلاقی ...

ببین منم قبلا مثل تو فکر میکردم بهتره افکارتو آپدیت کنی

افکار مثل لباس و هیل از لوازم مادی دیگه از مد میوفتن و افکار بهتر که باعث رشد بشه جایگزین میشه،یکی از اصلی ترین مشکلات کشور ما که باعث شده جهان سومی بشیم همینه که مردم ما نمی‌خوان افکار پوسیده خودشونو کنار بزارن.از من به تو نصیحت من مشکلی باهات ندارم صرفا یک گفت و گو سادست ،این جور فکر کردن ها رو که هر چی ترند شد بده و فلانو بزار کنار اگه کسی قراره باهاش حالش خوب بشه بشه،بعد اینکه لبوبو. برای افراد بزرگسالهو این چیزی که راجب تربیت فرزند گفتین برای افراد زیر ۱۴ ساله نه ایشون که ۱۹_۲۰ سالشه

یعنی در تصور شما تنها چیزی که می‌تونه قبیح و ضد فرهنگ باشه برهنگی‌ه؟!اینکه یک کودک یا نوجوان یا بزرگ ...

واقعا خدا شفات بده،اولا که به خاطر شرایط عااالیی اقتصادمون به لطف بعضیا کسی نمیتونه میلیون ها خرج کنه واسه یه عروسک،سمت ما همینو میدن ۲۰۰ تومن دوما پول داره دوست داره خرج کنه مگه از جیب تو زده

تو دوست داری برو پولتو بده جای یه چیز به قول خودت با ارزش تر هماهنگ با عقاید و باورهات

شما خشکه مذهب ها که هرچی ساخت ایران نباشه رو تهدید فرهنگی می‌دونین، با اینکارتون یه دین اسلام ضربه م ...

یک بذر هم می‌خواهند بکارند، بررسی می‌کنند که آیا با خاک و آب و هوا و شرایطی که داره درش کاشته می‌شه سازگاره یا نه؟!

ابزار و لوازم و هر آنچه که آدمیزاد باهاش زندگی می‌کنه و باهاش مانوس می‌شه و بهش بها می‌ده و در پیکره‌ی وجودش تاثیر می‌گذاره نیاز به محاسبه و سنجش داره.

محصول فرهنگی‌ای که خاستگاهش جایی خارج از فرهنگ ماست باید بررسی بشه که آیا قابلیت تطبیق با فرهنگ ما رو داره یا نه.

واقعا خدا شفات بده،اولا که به خاطر شرایط عااالیی اقتصادمون به لطف بعضیا کسی نمیتونه میلیون ها خرج کن ...

اگر دعاتون گیراست، از این عروسک مورد علاقه تون تهیه کنید و در حالی که در دست داریدشون دعای شفابخش رو به حال خود انجام بدین. شفا که گرفتید، یکی از اون عروسک‌ها رو هم به تبرک واسه من نگه دارید.

یک بذر هم می‌خواهند بکارند، بررسی می‌کنند که آیا با خاک و آب و هوا و شرایطی که داره درش کاشته می‌شه ...

چرا شماها فکر میکنین کل دنیا بیکار نشستن بیان فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانو خراب کنن؟ اونا دارن فرهنگ خودشونو زندگی میکنن ،این ماییم که دوست داریم شبیه اونا بشیم چرا چون افکارمون آپدیت شده دیدیم نسلای قبلیمون تو خیلی چیزا زیاده روی کرده بودن،و اینکه چه ربطی داره لبوبو چیزیه که تو کل دنیا ترند شده واقعا دلیل این همه جبهه گیری رو نمیفهمم🙄

اگر دعاتون گیراست، از این عروسک مورد علاقه تون تهیه کنید و در حالی که در دست داریدشون دعای شفابخش رو ...

عروسک مورد علاقه من نیست اما خرافاتیم نیستم،همینکه به دعا خوندن رو عروسک اعتقاد داری خودش خرافاتی بودنتون رو میرسونه،از عروسک که نه اما از خدا میخوام شفای عاجل بهت بده

خیر پیش

ببین منم قبلا مثل تو فکر میکردم بهتره افکارتو آپدیت کنیافکار مثل لباس و هیل از لوازم مادی دیگه از مد ...

یکی از مشکلات اصلی کشور ما از بیش از صد سال پیش اینه که یک عده فکر کردند برای ترقی باید به تقلید همه جانبه از جوامعی که اقتصاد و صنعت‌شون پیشرفت کرد بپردازیم.

من نگفتم هر چیز رایج شد بده اما هر چیز که شکل پدیده اجتماعی پیدا کرد باید با دقت بررسی‌اش کرد چون روند اجتماعی تحت تأثیر همین پدیده‌ها جهت می‌گیره.

حال خوب آدم‌ها هم آرزوی منه منتهی خیلی‌ها با زهر و سم و مخدر و روانگردان هم توهم حال خوب رو دارند اما در واقع حالشون بده. پس حال خوبی برای جامعه می‌خوام که حقیقی باشه.

تربیت هم یک فرایند مادام العمره نه صرفا مختص کودکی و نوجوانی!

اگر دعاتون گیراست، از این عروسک مورد علاقه تون تهیه کنید و در حالی که در دست داریدشون دعای شفابخش رو ...

نمیدونم کی هستی و چه سنی داری اما منم شمارو دعا میکنم که افکار پوسیدتون رو کنار بزارین و برای همه چی تفسیر درست ضد دینی و ... نکنین و از شادی کسی ناراحت نشین.من توانایی خرید لبوبو رو دارم اما خودم دوستش نداشتم نخریدم، ولی دلیل نمیشه چون خودم دوست ندارم بیام به کشی که خریده ضد حالی بزنم