2777
2789

ببینید پوستم در حدی خشک بود که خشکی زده بود میسوخت و آرایش رو صورتم نمی‌نشست و تمامه کرم پودرم رو صورتم پوسته پوسته میشد حتی زیر کرم پودر ابرسان هم میزدم اما در حدی خشک بود که کرم پودر پوسته پوسته میشد. بعد اومدم کرم مرطوب کننده به صورتم زد. الان صورتم کمی نرم شده اما پر از جوووش شده وحشتناک راه حلش چیه؟؟؟ چکار کنم پوستم از خشکی در بیاد اما وقتی کرم میزنم جوش هم نزنه؟ 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرطوب کننده بهت نمیسازه جوش میزنی، نزن

همون آبرسان بزن

وازلین ساج بچه هم خوبه (اما من فقط گاهی میزنم صورتم، همیشه نباید زد)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

پوستت حساس و خشکه 

اولا آب خیلی بخور 

منظورم اینه حساب کن روزی 8 تا لیوان آب رو بخوری حتما

دوم کرم مخصوص پوست حساس و خشک بزن من فیس دوکس میزنم اصلا باهاش جوش نمیزنم پوستم نرم میشه چون منم پوستم خشکه 

مرزنجوش

کسانی که به دنبال زیبایی پوست هستند، ممکن است متوجه شده باشند که مرزنجوش، یکی از عنصر های رایج در اکثر محصولات پوستی است.
حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است و باعث می شود که تن پوست به طور موثر تنظیم شود.
تولید کنندگان مراقبت از محصولات پوستی عصاره مرزنجوش در محصولات خود فرموله می کنند و از مزایای آن نسبت به رقبا برخوردار میشوند.
مرزنجوش همچنین برای سفید شدن پوست و کمک به جوانسازی موثر است.

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

کرمه مناسب نوع پوستت نبوده،

با شوینده و تونر پوستت پاک کن

یکم برا اینکه التهابش بره خیار رنده کن بزار روش

یا ماست بزار روی صورتت

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مرزنجوشکسانی که به دنبال زیبایی پوست هستند، ممکن است متوجه شده باشند که مرزنجوش، یکی از عنصر های رای ...

البته راحت ترین راه استفاده از این درمان جوشانده ی مرزنجوشه. 

2 لیوان آب بریز توی کتری، 2 قاشق غذاخوری مرزنجوش رو بریز توش. بذار آنقدر بجوشه که آب کتری به اندازه ی یک لیوان شده باشه. بعد جوشونده رو صاف کن، بذار سرد شه، و در طول روز 4 الی 5 بار صورتت رو باهاش بشور. حتی به گردنت هم بزن. اما وقتی میزنی به صورتت، صورتت رو خشک نکن. بذار خودش زود خشک میشه. بسیار بسیار مفیده و خیلی هم زووووووود اثر میکنه و متوجه روشن شدن پوستت میشی

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه