2777
2789
نترس ادم با ادم فرق میکنه حتما ماماهمراه بگیر حتما

منم آخه زایمان اولم خودش یه تراژدیه. چهارستون بدنم میلرزه الان واسه دومی.

ماما همراهم داشتم. ولی این بیمارستان فک نکنم اجازه بده. فایده هم نداشت. من یه شبانه روز تو خونه درد کشیدم

با وجود ماما همراه و ورزش و آمپول و کپسول و.... راحتتر و بهتر نمیشه؟؟ چون برا سزارین هم میگن درد بعد ...

من بعد زایمان ۴ بسته شیاف استفاده کردم تا درد لگن و اینا رو تحمل کنم من انقد بخیه خوردم دکتر های دیگه الانم ببینن تعجب میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی طبیعیه قبل از اینکه بچشو بغل کنه، خیلی اذیت میشه. و روحیه اش

درسته ولی زمان درد کشیدنش کمتر و قابل تحمل تر نیست؟ بعدم بعد بدنیا اومدن بچه دردهاش زود کمتر و تموم میشه 

با وجود ماما همراه و ورزش و آمپول و کپسول و.... راحتتر و بهتر نمیشه؟؟ چون برا سزارین هم میگن درد بعد ...

نه والا. من همه چی داشتم افتضاح بود زایمانم. بازم میگن بدن به بدن فرق میکنه. ولی تو اگر از ده حساب کنی بنظرم سزارین 9 تا راضین طبیعی یکی دوتا

نه والا. من همه چی داشتم افتضاح بود زایمانم. بازم میگن بدن به بدن فرق میکنه. ولی تو اگر از ده حساب ک ...

درسته ولی بدیش اینه که نمیدونم بدن من میتونه طبیعی رو تحمل کنه یا نه

نحوه زایمان اول کلا ریسکه 

بعله بخاطر اینکه خودم و بچه فرار کنیم اگه بستری میکردن بیچاره میشدم

خوب خداروشکر مشکلی پیش نیومد. میگن مکونیوم خیلی خطرناکه آخه.  خدا باهات بوده دختر. خدارو هزاربار شکر

درسته ولی زمان درد کشیدنش کمتر و قابل تحمل تر نیست؟ بعدم بعد بدنیا اومدن بچه دردهاش زود کمتر و تموم ...

من شب قبل زایمان بستری بودم.

بعضیا بعد چندین ساعت به سختی زایمان میکردن.

بعضیا که به نظرم مثلا بچه سومشون بود راحتر.

هر دوش عوارض داره، باید تحقیق کنی.

نه مامانم دوبار سزارین داشته خودشم انتخاب کرده بوده با بیهوشی کامل چون می‌ترسیده بخاطر دردش و اینا م ...

سزارین عالیه. با یه دکتر عالی. واقعا مثل یه ملکه میری و برمیگردی.

دو روز فقط درد کشیدم و آخرش کلی عوارض نصیبم شد. 

و اون حالت افسردگی تو طبیعی شاید بیشتره. من هنوزم بعد سه سال اشک تو چشمام جمع میشه بهش فک میکنم

خودم۱۶سال پیش سزارین کردم بشدت راضی بودم هرکس منومیدیدفکرنمیکردمثلاتازه سه روزه زایمان کردم باداشتن بخیه راه رفتنم کارام همچی عالی بود.ولی خواهرم ده روزپیش زایمان کرده کیسه اب پاره کردن خواهرم مونده بودتوهمون اب مرخص که شدخارش گرفته کل بدنش کهیرزده میگفت دوتادستاش ازدردنمیتونه تکون بده چون گذاشته بودنش توی جای کثیف

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....