2777
2789
عنوان

من چطوری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست
اتفاقا من خودم کیس بدتر از خودم دیدم بهترین گرفتتش

اره دقیقا..نباید ناامید شد

بعدشم شرایط زندگی ک نقص یا چیز بدی نیس، یه چیزیه که ادم بدون اینکه انتخابش کنه توش بدنیا اومده 

مهم انسانیته ک شما دارین

اتفاقا قرار هستمن دختر دیدم تو پانسیون بود بابا مامانش به خاطر قاچاق مواد زندان بودن بهترین کیس گرفت ...

تو زندگیشی؟؟ میدونی چقد منت میشه واسه خانوادش؟ چن شب تو. خونشون بودی اخلاق شوهر و خانواده شوهرشو ببینی

مطمئن باش از بی کسی به مرگ خودش راضیه

توام امیدوار باش بلاخره ۴۰ سالت شد میفهمی امیدواهی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقد امیدوار بودم و نتیجه ای ندیدم. فهمیدم الکی دل خوش نکنم. ادمی که خانواده و پول نداره هیچکی سمت ...

میاد باید ذهنیتت رو فوض کنی این مشکل خود منم هست که خودمو اینطوری قبول ندارم

خودت رو قبول داشته باش

البته یکی باید به خودم بگه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
میاد باید ذهنیتت رو فوض کنی این مشکل خود منم هست که خودمو اینطوری قبول ندارمخودت رو قبول داشته باشال ...

چن سالته؟؟

ادم ناامید بدنیا نمیاد اینقد تو ذوقش میخوره که ناامید میشه

تو  هم ده سال دیگه ک وضعت از اینم بدتر شد یاد این حرفا بیفت

تو زندگیشی؟؟ میدونی چقد منت میشه واسه خانوادش؟ چن شب تو. خونشون بودی اخلاق شوهر و خانواده شوهرشو ببی ...

شما زیادی نا امید و افسرده ای منم قبلا بودم 

زندگیش رو دارم می بینم خیلی خوبه زندگیش و اصلا منت و مشکلی هم وجود نداره شوهرش حلوا حلواش میکنه

میاد باید ذهنیتت رو فوض کنی این مشکل خود منم هست که خودمو اینطوری قبول ندارمخودت رو قبول داشته باشال ...

تو اگر ذهنیتت اینقد امید واهی داری که چرا تایپک زدی. تو توهماتت غرق باش. تو قرار بود خوشبخت بشی اینقد بدبخت متولد نمیشدی مث من تو همچین خانواده درپیتی.  حداقل یهدپدر مادر درست میداشتیم

واقعیت رو زدم به روت.  یه روز از این توهم میای بیرون

چن سالته؟؟ادم ناامید بدنیا نمیاد اینقد تو ذوقش میخوره که ناامید میشهتو هم ده سال دیگه ک وضعت از این ...

بله نا امید به دنیا نمیاد به خاطر شرایطی که من و شما توش بودیم اینطوری نا امید شدیم ولی توش نمون هرچی بیشتر تو نا امیدی بمونی بدتره

اوکی شما امیدوار نباش

شما زیادی نا امید و افسرده ای منم قبلا بودم زندگیش رو دارم می بینم خیلی خوبه زندگیش و اصلا منت و مشک ...

از ظاهر زندگی دیگران قضاوت میکنی؟

مشخصه سنت خیلی کمه

این حرفا رو بعدا میفهمی.  الان میدونی بدبختی اما توهم داری .

تایپیک زدی تاییدت کنن اما این تاییدا رو کسایی میکنن که الان یا خونه باباشونن یا بغل شوهر

شرایط تو رو اصلا نه دیدن نه درک میکنن

تو اگر ذهنیتت اینقد امید واهی داری که چرا تایپک زدی. تو توهماتت غرق باش. تو قرار بود خوشبخت بشی اینق ...

عزیزم از تاپیک من برو بیرون لطفا حال بدی هاتو اینجا خالی نکن

من حال های تو رو داشتم خوب می فهمم چه حسی داری ولی واقعا جواب نمیده این حال هات زندگی رو زهر خودت میکنی من تا ته نا امیدی رفتم

منم ذهنیتم کاملا امیدوار نیست منم نا امیدی تو رو دارم ولی نه اندازه تو تاپیک زدم از چند نفر دیگه هم نظر و کمک بگیرم

از ظاهر زندگی دیگران قضاوت میکنی؟مشخصه سنت خیلی کمهاین حرفا رو بعدا میفهمی. الان میدونی بدبختی اما ...

دیگه بحثی باهات ندارم

بله نا امید به دنیا نمیاد به خاطر شرایطی که من و شما توش بودیم اینطوری نا امید شدیم ولی توش نمون هرچ ...

خانواده نداری پشتیبان نداری پول نداری پارتی نداری شاید جوونی داشته باشی اونم چن سال دیگه میره بعد میبینی وضعت از الانتم بدتره 

کسی هم اگر اگر بگیرتت برا خونته ک اونم از چنگت درمیاره دیگه همونم نداری و بعدم میره

باشه ۴۰ ساله شدی با این تورم اوضات بدترم میشه

عزیزم خوبه که امید داری

من خودم تو یه خانواده داغون به دنیا اومدم با هم بودن ها بابا و مامانم ولی هیچ کمکی نمیکردن

یه جهاز به ماها ندادن

اما ما روی پای خودمون وایسادیم و زندگی ساختیم واسه خودمون 

فقط نذار از موقعیتت سواستفاده بشه محکم باش و وا نده 

تحت تاثیر حرف کسی قرار نگیر و اقتدار داشته باش

امیدورام یه ادم درست همراهت بشه و شریک زندگیت بشه❤️❤️❤️❤️❤️