2777
2789
عنوان

من چطوری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 40 پست
خانواده نداری پشتیبان نداری پول نداری پارتی نداری شاید جوونی داشته باشی اونم چن سال دیگه میره بعد می ...

شما هم فقط اومدی ایه یاس بخونی و بری 

چرا اینجوری میکنین با خودتون و دیگران

عزیزم نصفش بستگی به خودت داره

احترام ب خودت و عزت نفست

و توکل کنی ب خدا

از نزدیکانم ، توی یه خانواده خیلی فقیر ، که از همسر دوم مادرش متولد شده بود، بعد پدرشون ولشون کرده بود

نمیگم ازدواج خیلی خفنی کرد ولی با همسرش آشنا شد و خیلی پسر خوبیه با همه چی اوکی هست و ازشون مراقبت هم میکنه

خانواده ش یه کم سطحش از دختره بالاتره ولی مهم اینه که اخلاق خوبی داره و انسانه و برای زندگی تلاش میکنخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خوبه که امید داریمن خودم تو یه خانواده داغون به دنیا اومدم با هم بودن ها بابا و مامانم ولی هیچ ...

مرسی از همدردیت گلم

واقعا بعضی با هم بودن های پدر مادرهام از نبودن بدتره

والا ما اون موقع که با هم بودن خیلی وضع بد الان نیستن حداقل آرامش دارم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شدم بابا زیادمردونه نیستن پسرااون حالت مردونگی رو ندارنخیلی هام بودن می خواستن منو من خوشم نیومددلم ...

این موضوع ربطی به تنهاییت نداره کلا مرد خوب کم شده.

من خیلیا رو مثل شما دیدم ازدواجهای خوبی داشتن فقط باید صبور و زرنگ باشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خانواده نداری پشتیبان نداری پول نداری پارتی نداری شاید جوونی داشته باشی اونم چن سال دیگه میره بعد می ...

خب چیکار کنه؟؟ بشینه ب حال خودش گریه کنه؟

با ناامیدی شرایط تغییر میکنه؟

حداقل آدم باید صدش رو بذاره

خب چیکار کنه؟؟ بشینه ب حال خودش گریه کنه؟با ناامیدی شرایط تغییر میکنه؟حداقل آدم باید صدش رو بذاره

حال های این بنده خدا رو داشتم ولی ته ناامیدی چیزی نبود من تا تهش رفتم

کسایی هستن مهاجرت میکنن اون سر دنیا ازدواج میکنن تک و تنها بدون خانواده حداقل من بخوام ازدواج کنم بابام میاد

عزیزم چقدر نا امید و غمگین و ناراحتی

منم حس های تو رو تجربه کردم ببین ته نا امیدی رو در آوردم نمون توش هیچی تهش نیست

حال های این بنده خدا رو داشتم ولی ته ناامیدی چیزی نبود من تا تهش رفتمکسایی هستن مهاجرت میکنن اون سر ...

آخه ناامیدی فقط شرایط رو بدتر می‌کنه 

منم از دور یه خانواده خوب و تحصیل کرده و متوسط رو به بالا دارم

نمیدونی چه آبروریزی جلو همسرم کردن موقع خواستگاری 

من فکر کردم دیگه فرار میکنه تماس نمیگیره 

بعدش هم هیچ جهیزیه ای خانواده م بهم ندادن با وام ازدواج و کمک مادرهمسرم فراهم کردم همه چی رو

به نظرم همش جواب خوبی هام به بقیه بود

مرسی از همدردیت گلمواقعا بعضی با هم بودن های پدر مادرهام از نبودن بدترهوالا ما اون موقع که با هم بود ...

ببین من الان بچه هام بزرگن و زندگی با ثبات و خوبی دارم

ولی مجردی خیلی بدی داشتم 

فقط بهت بگم گاهی یاد خاطرات اون دوران میفتم فقط گریم میگیره 

ولی خب سختی هم میگذره🥹

ایشالا شما هم این دوران گذار سخت رو میگذرونین و به ثبات و آرامش میرسین 

ولی کلا الان پسرها خیلی بد شدن و ازدواج ها سخت شده اینم فقط واسه شما نیست واسه همس، شاید شما اینو بی ربط به وضعیت خانوادت متصل میکنی در صورتی که ربطی نداره

ازدواج ها کلا سخت شده!!!!

ایشالا بهترینا بیاد تو مسیر زندگیت!!!