2777
2789
عنوان

ماهی 3 میلیون برای دختر 17 ساله کم نیست 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 158 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز میشه بگی طراحی سایت از کجا پروژه میگیری؟ من خیلی نیاز دارم، ممنون میشم بگی

راست اش یکی از آشناهای من کلا دکترای آیتی داشت و من پیش ایشون از نوجوانی تا الان که دانشجو ام  اموزش دیدم 

تنها چیزی که الان می تونی حداقل ماهی سی چهل تومن  دربیاری و از شرکت خوب حقوق بگیری زبان برنامه نویسی سئو هست بیشتر شرکتا میخوان  و پروژه اش هم  زیاده 

پایتون هم  که عالیه 

شما اول باید در یک زبان  مهارت  کامل به دست بیاری  تا بتونی ازش درامد کسب کنی 

اکثرا شهر ها اموزشگاه  ها اموزش می دن  قبلش که باید مهارت ۷گانه کامپیوتر و زبان انگلیسی رو فول بشی زبان که از واجباته

من الان در کنار برنامه نویسی میخوام برم طراحی  جواهرات  هم یاد بگیرم  اونم درامد توپی داره بسته  به خلاقیات  و سلیقه  افراد هست

تا وقتی که مجرد بودیم هیچ.... خبری نبود. وقتی ازدواج کردیم.       بازم هیچ خبری نبود. .... وقتی حقوق ها 5 میلیون بود... شوهره 200 میداد میگفت خرج خونه هم بکن😐

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
راست اش یکی از آشناهای من کلا دکترای آیتی داشت و من پیش ایشون از نوجوانی تا الان که دانشجو ام اموزش ...

ایول چه خفن بودی 

ببخشید یه سوال دیگه، من طراحی سایت و برنامه نویسیم تا حدودی خوبه، کلاس رفتم و کار کردم ولی به نظرت از کجا میتونم پروژه پیدا کنم؟ 

ایول چه خفن بودی ببخشید یه سوال دیگه، من طراحی سایت و برنامه نویسیم تا حدودی خوبه، کلاس رفتم و کار ک ...

بزار راحت بهت بگم که سرت کلاه نزارن عزیزم برو کاریابی  منطقه اتون بگو مثلا فلان چیز رو بلدی اونا درخواست ها و نیاز های شرکت های منطقه ات رو پبدامی کنن و می فرستنت برای مصاحبه کاری با اون شرکت ها من خودم فریلنسری  می کنم اما برای شرکت منطقه خودم که حضوری رفتم اونجا و شناخت  دارم برای  دور کاری این روزا کلاه بردار زیاد شده رسمی استخدام شدن بهتره موفق باشی هر سوالی داشتی در خدمت هستم😘💗

دوستم تازه گوشی خریده آیفون ۱۷ آخرین مدل بعد تازه گوشی من تو همون سامسونگ گیر کرده

به قول اون کاربر خوشی زده زیر دلت 😂والا من امسال پزشکی قبول میشم تولدمم هست میگم مامان برا تولدم حداقل روپوش بگیر که بعدا هزینه نکنیم میگه نهه همون روپوش آزمایشگاه کلاس هشتمت خوبه همونو بردار 😶‍🌫️

عجب.

ناشکر نباش عزیزم.

زیاده 

مدیریت یاد بگیر.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>