2777
2789
عنوان

کسی هس سوال اشپزی دارم؟؟؟؟؟

277 بازدید | 40 پست

چجوری خورشت قیمه و کرفس عالی درست میشه؟فوت و فن بگین

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه قیمه من دو مدل درست میکنم بعضی وقتا اول گوشتو تفت میدم با پیاز و کره بعد ادویه میزنم و زردچوبرو با روغن و گوشت تفت میدم اخرشم لپه میریزم میزارم اروم بپزه حسابی جا میفته

قیمه رو نمیدونم ولی واسه کرفس لوبیا چیتی و گوشت گوسفند رو با پیاز بذار تو زودپیز خوب بپزه!بعد کرفس و جعفری رو سرخ کن و اخرش یک قاشق نعنا بزن و بذار با گوشت و لوبیات حسابی بپزه و جابیافته

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
واسه قیمه من دو مدل درست میکنم بعضی وقتا اول گوشتو تفت میدم با پیاز و کره بعد ادویه میزنم و زردچوبرو ...

ممنون دوستم،عیدت مبارک،با کره امتحان نکردم،مزه اش خوب میشه؟؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
دستور دوستمون درسته فقط یکم سرقاشق دارچین بزن محشر میشه میشه مجلسی

خورش قیمه هاااا

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

واسه هردو پیاز فراوون بزن حبوباتو جدا بذار با اب بجوشه کفای روشو بردار بعد آب بکش و با گوشت تفت بده دارچین قیمرو 10دیقه آخر بزن با چند قطره گلاب واسه قرمه هم که سبزیشو خوب سرخ کن تا قهوه ایشه 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

پیاز بزرگ رنده کن تفت بده با زردچوبه، گوشت اضافه کن با یه چوب دارچین کوچولو با فلفل سیاه تفت بده خیلی خوب ، حدود یک ربع ، بعد رب اضافه کن اونم خوب تفت بده ، لپه رو اضافه کن و آب بریز ، با شعله خیلی کم حدود ۴ ساعت بمونه خوب جا بیوفته یک ساعت آخر زعفرون دم کرده و لیمو عمانی و نمک بزن ، کنارشم سیب زمینی سرخ شده عالی میشه

من قیمه هام خوب میشه

اول اینکه لپه رو تفت میدم تا بو خامیش گرفته شه و تغییر رنگ میده اینجوری وا نمیره و خیلی جا افتاده میشه طعمشم بهتره

دارچین،هل و گلابم میزنم

والبته زعفرون

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
قیمه رو نمیدونم ولی واسه کرفس لوبیا چیتی و گوشت گوسفند رو با پیاز بذار تو زودپیز خوب بپزه!بعد کرفس و ...

عیدتون مبارک گلم،نعناع تازه؟؟

یه مدلم گوشتو پیازو تفت میدم راز لعاب دادنش زردچوبس که تو روغن یکم تفت میخوره بعد یه عصاره گوشتم میندازم بهش مزه میده ابم میریزم با لیمو عمانی میزارم بپزه هم میشه رب رو اول با گوشت تفت داد هم میشه بعد پختنش لپرو جدا نیم پز کنی تو یه ظرف دیگه رب و با روغن تفت بدی لپرو هم اضافه کنی با رب و روغن تفت بدی بعد بریزی توی خورشت اینجوری لپه ها سفت تره ولی مدل قبل لپه ها له تر میشه

واسه هردو پیاز فراوون بزن حبوباتو جدا بذار با اب بجوشه کفای روشو بردار بعد آب بکش و با گوشت تفت بده ...

برای کرفس سبزی چی میزنید عزیزم