2777
2789
عنوان

این گردنبند طلا به نظرتون چقدر فروش میره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بفروشم آیفون بخرم آیفونم میگن مثل طلا ارزش داره بعدا میتونی بفروشیلاقل با این پول یه چیز بخرم ...

من که هر کار خواستم بکنم

دندون درست کنم مثلاً 

اینجا همه گفتن ننننه 

طلا بخر

من که هر کار خواستم بکنمدندون درست کنم مثلاً اینجا همه گفتن ننننه طلا بخر

دندون که واجب تره

آدم میره زحمت میکشه پول در میاره تا آرامش داشته باشه

وگرنه بخوای از سلامتیت بزنی پول جمع کنی که چی بشه😑

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

میخوام بفروشم آیفون بخرم آیفونم میگن مثل طلا ارزش داره بعدا میتونی بفروشیلاقل با این پول یه چیز بخرم ...

هیچوقت آیفون و طلا ارزشش برابر نیست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

خيلي قشنگه حیفت نمیاد

البته من اصلا گوشی باز نیستم هرجور دوست داری 

فکر کردم واقعا به پولش نیاز داری 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

هیچوقت آیفون و طلا ارزشش برابر نیست

قطعا مثل هم نیستن 

ولی خوبیش ب اینه میتونی ازش استفاده کنی

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

خيلي قشنگه حیفت نمیادالبته من اصلا گوشی باز نیستم هرجور دوست داری فکر کردم واقعا به پولش نیاز داری

دلم نمیاد ولی از اون طرف واقعا یه گوشی درست حسابی لازم دارم 

کدوم شهری؟اگر میفروشی من خریدارم. البته حضوری

هنوز مطمئن نیستم که بخوام بفروشم 

ولی مازندرانم

ازین جهت نگاه کن که ایفون هعی مدلای جدید میده از طرفی الان همه یه ایفون دستشونه دو روز دیگه بخوای بفروشی ازت خیلی کمتر میخرن چون هم دست دوعه هم اینکه تا وقتی مدل جدید تر هست چرا که نه 

ولی طلا همیشه ارزششو داره از طرفیمال بچگیاته پس ارزش معنوی هم برات داره 

بازم درنهایت انتخاب خودته

ازین جهت نگاه کن که ایفون هعی مدلای جدید میده از طرفی الان همه یه ایفون دستشونه دو روز دیگه بخوای بف ...

اینارو گفتی یه طوری شدم

نمیدونم چیکار کنم🫠😂