2777
2789
عنوان

این گردنبند طلا به نظرتون چقدر فروش میره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 40 پست
من که هر کار خواستم بکنمدندون درست کنم مثلاً اینجا همه گفتن ننننه طلا بخر

هرکس گفته اشتباه کرده ! من خودم دندون درست کردم دو سال پیش ۵۰ ملیون ؛ اول دندون سالم بعد طلا ؛ گوشی میشه نگرفت گرون ولی دندون آخه کدوم بی عقل گفته طلا ؛ دندون خیلی خیلی مهمه ارزشش برابری می‌کنه با طلا 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو گفتی یه طوری شدمنمیدونم چیکار کنم🫠😂

عجله نکن قشنگ بهش فک کن ولی خب از طرفی زندگی یباره میدونی اگه اون گوشیو دوس داری بخر چه فایده داره کیلو کیلو طلایی که خوشحالت نکنه(=

میخوای بفروشی به چند تا طلافروش نشون بده قیمت بگیر عجله نکن اصلا اگه پنج گرم باشه چهل میشه حدودا

اینکارو میکنم حتما 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

عجله نکن قشنگ بهش فک کن ولی خب از طرفی زندگی یباره میدونی اگه اون گوشیو دوس داری بخر چه فایده داره ک ...

چون تنها طلایی که دارم همینه 

واسه همین یکم دودلم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

دلم نمیاد ولی از اون طرف واقعا یه گوشی درست حسابی لازم دارم

حالا طلاتو نفروش 

از یه راه دیگه گوشی بخر صبر کن... 

جلدی طلا نفروش

خود دانی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

چون تنها طلایی که دارم همینه واسه همین یکم دودلم

اگه همین یه تیکه است نفروش

زندگی اینقدر فراز و نشیب داره که خیلی جاها ممکنه لازم بشه 

گوشی را اقساطی بخر 

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.