2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 7605 بازدید | 205 پست
من واقعا میشناسم خانواده شوهرم اصلا منطقی حرف زدن جواب نمیدهمن خودم آدم ساکت و ارومیم فکر کردن هر طو ...

مراقب باش شوهرت علیه ت پر نکنن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
فدات عزیزم ...روی تشک رو شستم پتو رو هم شستم حتی ساک بالشت هم‌رویی داشت شستمش حتی ساک رو هم شستم ... ...

عزیزم تو خودت بارداری

اگر مادرشوهرت اینکار میکرد خدایی چقدر ناراحت می‌شدی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو خودت بارداریاگر مادرشوهرت اینکار میکرد خدایی چقدر ناراحت می‌شدی ؟

میگم ک خواهر شوهرم واسه بچه اولم اینکارو کرد من هیچی نگفتم ازش گرفتم ولی اصلن تنش نکردم بعد ک‌پرسیدن گفتم انداختم دور دلم‌نمیخواس بچه م دست دوم بپوشه...با شوهرم بحث نکن مردا اصلن یادشون میمونه همچین چیزی ...

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو پس بده بهترین کاره اما نه با دعوا بگو برای بچم بهترینها رو گرفتم اینا مال خودتون خواستید بدید نی ...

میذارم پشت در چیزی هم نمیگم باورت میشه اصلا دلم نمی‌خواد باهاشون چشم تو چشم بشم چ برسه همکلام بشم 

اینا یه خانواده ای هستن یا لیوان آب میدم دستت می‌خوام نه سال منت بذارن همش بین من و جاریم فرق میذارن ...

چیزی که راه حل داره ناراحتی نداره. آروم باش. گوشیو بذار کنار یه ذره استراحت کن. اگه خونشون نزدیکه الان اگه نه فردا برو پس بده بیا. گفتمم چی بگی. رک حرف بزن بگو من نمیخوام.

از اون لباس زرده هم حتما یه عکس بگیر بعدا کسی چیزی گفت نشون بده بگو شما ظاهرا بقیه روت ب...شن هم برات مهم نیست دیگه چی بگم. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم تو خودت بارداریاگر مادرشوهرت اینکار میکرد خدایی چقدر ناراحت می‌شدی ؟

راستی اینم بگم تا میتونی سعی کن آروم باشی تا بچه تم آروم باشه ...من اوایل ازذواجم مادر شوهرم خیلی فتنه می‌انداخت میومد یه حرف میزد می‌رفت من میموندم و شوهرم و بحث و دعوا باردارم بودم بچه م هم الان زودی عصبی میشه ...

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم ...روی تشک رو شستم پتو رو هم شستم حتی ساک بالشت هم‌رویی داشت شستمش حتی ساک رو هم شستم ... ...

من الان۳۱ هفته ام. پتو شستی لطافتش کم‌نشد؟ 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دوستان قبول کنید کار مادر شوهرش خیلی زشته دیروز همسایه ما به همسرم گفته بود یه بوفه داریم میخوایم بن ...

چرا این حرفو زدن؟

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم