2777
2789
عنوان

طرفم یه چیز خیلی عجیب گفت

116 بازدید | 9 پست

من با یه پسری سه ماهی هست تو آشنایی هستم امروز یه چیز عجیب گفت

یه مقدار زیادی به اندام و اینا گیره بعضی وقتا دیدم همش در مورد موضوع اندام و چاقی لاغری حرف میزنه

امروز برگشته میگه من دوست دارم سین ه های تو رو ببینم البته بعدا مثلا حالا خانواده ها در جریان بودن یا نامزدی اینا(اینا رو وقتی من گفتم همچین چیزی برام خط قرمزه و انجامش نمیدم گفت)

بعد برگشته میگه دوستم وکیله میگه اکثر طلاق ها سر موضوع جنسیه مثلا من بدن تو رو نبینم بعدا مشکلی داشته باشه چی

یا تو هم حقته ببینی

واقعا امروز هنگ کردم البته جوابش رو دادم ولی واقعا با خودم گفتم این اصلا مرد زندگی نیست

نمی دونم من خیلی سنتی فکر میکنم یا بقیه هم بودن همین فکرو می کردن شما بودید چه فکری می کردید؟اینم بگم من محجبه نیستم خیلی پوشیده هم لباس نمی پوشم که بگم اندامم رو ندیده لباس پوشیدن ام آزاده 

نظر هاتون رو بگید من دوست دارم نظر شما رو هم بدونم شما بودید چی می گفتید و با این پسر چی کار می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید واقعا حق داره...من سراغ دارم طلاقی که بخاطر پوست طرف بوده حالت پوست باسنش

یعنی چی الان هی بیایم همه جامون رو هی نشون خواستگار بدیم

آخه این چه حرفیه

منم شنیدم مادر پسر از جانب اون میره نگاه میکنه که خدایی نکرده مشکلی نباشه فقط یه نگاه مشکلی نداره

چون خیلی ها بخاطر همین چیزا به مشکل خوردن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نه ولی گفتم شاید رو این منظور گفته

این موردی که گفتی خیلی خنده دار بود

پوست باسن آخه؟خوب کلی درمان پوستی داریم الان

این بهونه بوده به نظرم

منم شنیدم مادر پسر از جانب اون میره نگاه میکنه که خدایی نکرده مشکلی نباشه فقط یه نگاه مشکلی ندارهچون ...

🤯

وااااای چقدر چندش آور

شما سنتی فکر میکنی

این چیزا قبل از ازدواج نیازه خیلی نیازه مخصوصا تو جامعه ای که اینقد امار طلاق سر این موضوعات بالا رفته

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

این موردی که گفتی خیلی خنده دار بودپوست باسن آخه؟خوب کلی درمان پوستی داریم الاناین بهونه بوده به نظر ...

اون خانم منم....منم از دور دل میبرم از نزدیک زهره...البته نه واقعا از نزدیک...چهره خوب .قد عالی ...اندام خوب.ولی پوست همون جام و رانم چین خورده س.و همسرم اصلا تمایلی نداره..اصلا.و من هم درکش میکنم و افسرده م.ما هیچوقت روز سک س نداشتیم دقیقا از وقتی روز س کس کردیم و دید دیگه تقریبا تموم شد  

عجب بیهوده تکراریست دنیا