2777
2789
عنوان

اگه با امام رضا کاری داشتید این کارو بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 21 پست
استاتر تو رو خدا هر وقت رفتی حرم برا منم نامه بنویس بنداز حرمتو رو خدا بنویس انشالله به اسم کاربریم ...

هفته بعد قراره برم اگه خدا بخواد، فقط یه کاری کن ، اسم و فامیل تو تو شخصی برام بفرست که من زیر نامت بنویسم بندازم تو ضریح ، انشالله آقا جواب میده، قربونش برم💔

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم فدات عزیزم مرسی حتما😭

من به نامه خیلی اعتقاد دارم ، خیلی 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

من به نامه خیلی اعتقاد دارم ، خیلی

اسمتو بفرست الان یادمه بنویسم نامتو بذارم کنار نامه خودم یادم نره

کاش منم به حاجتام برسم اعتقاد پیدا کنم😭😭😭

انشالله می‌رسی ، خودمم یه حاجت محال دارم ،میخوام برم بیوفتم پای آقا ، چشمام کور شده بسکه گریه کردم 

انشالله می‌رسی ، خودمم یه حاجت محال دارم ،میخوام برم بیوفتم پای آقا ، چشمام کور شده بسکه گریه کردم

انشالله حاجت روا شی گلم

شخصی بهت پیام دادم 🥹😭😭 گلم تو رو خدا برام بنویس و بنداز تو ضریح🥹😭