2777
2789
اگر علاقه و اشتیاق و فداکاری باشه؛ فاصله‌ها کم می‌شه. آدم‌ها از موضع خودشون کوتاه می‌آن تا به هم بر ...

با توجه ب شرایط اقتصادی و فشار کاری همچین چیزی ممکن نیست و کسی ک تلاش کرده ب اون موقعیت رسیده نمتونه ب راحتی کنارش بذاره

هر چقدم عشق زیاد باشه وقتی مشکلای زندگی یکی پس از دیگری یقتو میگیرن نمیتونی فقط ب عشق و .. توجه کنی 

و وقتی میتونی با یکی دیگه شرایط خ بهتریو بسازی چرا باید راه سختو انتخاب کنی عشق برا اولاست اما نگه دارنده زندگی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه ب شرایط اقتصادی و فشار کاری همچین چیزی ممکن نیست و کسی ک تلاش کرده ب اون موقعیت رسیده نمتونه ...

اصلا از نظر من یکی از شروط ازدواج اینه که اگر امنیت و سلامت خانواده ایجاب کنه فرد حاضر باشه شغلش رو کنار بگذاره.

تو یک خانواده‌ی سالم و صمیمی هیچ چیز مهم‌تر از حفظ و صیانت خانواده نیست.

اصلا از نظر من یکی از شروط ازدواج اینه که اگر امنیت و سلامت خانواده ایجاب کنه فرد حاضر باشه شغلش رو ...

بجا کنار گذاشتن با یکی دیگه ک ب شرایطتت میخوره ازدواج کنی بهتره 

این برا اواسطه زندگیه ک مجبوری با ی سری چیزا ک ثیش میادک نار بیایی اما برا شروع زندگی خب یکی ک بهت بخوره رو انتخاب کنی بهتره ک اسنجوری هم تو رضایت داری هم ارامش خانواده برقراره

بجا کنار گذاشتن با یکی دیگه ک ب شرایطتت میخوره ازدواج کنی بهتره این برا اواسطه زندگیه ک مجبوری با ی ...

من باشم و بخوام ازدواج کنم و بفهمم طرف این قدر با حسابگری مادی و منفعت طلبانه قبولم کرده، بی‌تردید ازش کناره‌گیری می‌کنم.

من باشم و بخوام ازدواج کنم و بفهمم طرف این قدر با حسابگری مادی و منفعت طلبانه قبولم کرده، بی‌تردید ا ...

هر کس نظری داره بنظر من زندکیو فقط عشق نمیسازه باید واقع بین بود 

اما نظر شمام محترمه