2777
2789
عنوان

کلاهبرداری شده ازمون 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست
۲۰۰ میلیون

خدا قوتتتت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فقط با یه سماره حساب؟احتمالا چیزای دیگه رو هم دادید وگرنه با شماره حساب خالی کاری نمیشه کرد

الان شماره کارت و شماره حساب من دست کلی آدم هست چی کار می تونن بکنن هیچی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بابام تلویزیونم نمیبینه که تو مسابقه ای هم شرکت کرده باشه بخدا نمیدونم چرا همچین کاری کرد

چی بگم ایشالا که برمیگرده دیگه پولتون ولی از این به بعد مواظب باشید حتی پیام لینک دار هم اومد روش کلیک نکنید

آخه چرااا این کارو کرد 

آره احتمال زیاد برمیگرده نگران نباش 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

فقط با یه سماره حساب؟احتمالا چیزای دیگه رو هم دادید وگرنه با شماره حساب خالی کاری نمیشه کردالان شمار ...

نگفتم شماره حساب خالی یچیزایی دیگه هم گرفته ولی درست حرف نمیرنه ولی مامانم دید که داره یه کدایی رو گوشی براشون میخونه

فقط با یه سماره حساب؟احتمالا چیزای دیگه رو هم دادید وگرنه با شماره حساب خالی کاری نمیشه کردالان شمار ...

شماره حساب و سی وی وی رو میگیرن اینا اطلاعات اولیه هست بعد یه اپلیکیشن میدن مثلا میگن این اپلیکیشن صدا و سیما طرف نصب میکنه میره وقتی خوابه با اطلاعات کارت بانکی میزنن برداشت کنن رمز پیامکی که هم میاد اونو زحمتشو اپلیکیشنی که از قبل نصب شده میکشه 

یا یه سیستم مشابه این درست میکنن

وقتی میگه اطلاعات بانکی یعنی شاید ازش عکس کارت بانکی گرفتن که شامل تاریخ انقضا سی وی وی و شماره کارت و ... هست 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

شما هم طنز نگو لطفا اگه متهم دستگیر بشه همشو درجا میگیرن میدن یا اینکه طرف رو پیدا نمیکنن دیگه مگه ت ...

طنز چیه خانوم محترم از حساب عموم برداشته بودن و به ی شخص دیگه واریز کردن که حسابای طرفو پلیس بست مجبور شدن برگردونن

نگفتم شماره حساب خالی یچیزایی دیگه هم گرفته ولی درست حرف نمیرنه ولی مامانم دید که داره یه کدایی رو گ ...

همون کد ها باعث شده ک بتونن باباتو هک کنن

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

ببین ما هم یبار آزمون کلاه برداری شد، ولی یاد جور دیگه

اونم پول مردم رفتن تو حساب ما، بقیه از ما شکایت کردن 

ماهم بی‌خبر

کلاه بردار هم تو شمال بود 

پرونده تا مشهد رفت پول رو کلاه......بردار از حساب ما برداشته بود و اسم ما وسط بود اخر هم مردم به پولشون نرسیدن

مبلغش کم بوده خداروشکر

خدای من چقد زیاد ببخشید عزیزم ولی الان دیگه بچه ها هم میدونن اینا کلاهبرداریه پدرت با چه فکری همچین ...

اونا تو گول زدن خیلی حرفه ای هستند. آنقدر سریع عمل می‌کنند که قدرت تفکر رو از قربانی می‌گیرند. خیلی از افراد زرنگ تو دادشون افتادن 

اونا خیلی حرفه ای و استاد هستند حتی استاد دانشگاه و وکیل و پزشک رو هم تونستند گول بزنند. خیلی سخته ا ...

بیشتر از نیم ساعت باهاش حرف میزدن هی ازش کد و اینا میگرفتن من نمیدونستم داره همچین کاری میکنه😭