2777
2789
عنوان

کلاهبرداری شده ازمون 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست
طنز چیه خانوم محترم از حساب عموم برداشته بودن و به ی شخص دیگه واریز کردن که حسابای طرفو پلیس بست مجب ...

خب به نظرت عموت به اونا گفت ۵۰ درصد تخفیف میدم؟ نصفشو بزنید؟ اگه یکی حسابش بسته بشه دستور قانونی بهش بدن مجبوره از زیر زمین هم شده ۱۰۰ درصد پول شاکی رو پس بده

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگه اینطوره این همه فروشنده شماره کارت میدن به مشتریها فروش الاین دارن که دیگه باید همه حسابشو ...

دوست عزیز چرا نمیخونین چی نوشتم یکی از دوستان هم توضیح داده

فقط میدونم یه کد اومده براش اونم براشون خونده

بیشتر از نیم ساعت باهاش حرف میزدن هی ازش کد و اینا میگرفتن من نمیدونستم داره همچین کاری میکنه😭

سرزنشش نکنید. کاریه که شده. اونا خیلی حرفه ای هستند. خیلیا گول خوردن ‌ . فدای سر همتون. بلا و درد بشه به جون اونایی که این پولا رو میخورن. الهی که خدا کمک کنه برگرده پولش. اما باباتو هیچی نگین. خودش الان از همه ناراحت تره. آرومش کن مامان باباتو

اونا تو گول زدن خیلی حرفه ای هستند. آنقدر سریع عمل می‌کنند که قدرت تفکر رو از قربانی می‌گیرند. خیلی ...

نه کسی که تو دام همچین افرادی میفته زرنگ نیست الان دیگه انقدر تو اینستا و اینا در موردش کلیپ نشون میده یا پیامک میاد در مورد این موضوع همه میدونن کلاهبرداریه دوما وقتی من میدونم مسابقه یا قرعه کشی شرکت نکردم از کجا میخام جایزه ببرم خب معلوم میشه  کلاهبرداریه ولی امان از آدمی که طمع کنه 😂😐 

سرزنشش نکنید. کاریه که شده. اونا خیلی حرفه ای هستند. خیلیا گول خوردن ‌ . فدای سر همتون. بلا و درد بش ...

نمیدونم بخدا مامانم اینقدر ناراحته میگه چرا سر خود رفته همچین کاری کرده چرا از کسی سوال نمیپرسه این پول‌و قرار بود یه تیکه طلا بگیره واسش اینقدر دست دست کرد تا بردنش😭

دوست عزیز چرا نمیخونین چی نوشتم یکی از دوستان هم توضیح دادهفقط میدونم یه کد اومده براش اونم براشون خ ...

اها  من اون پیام نخونده بودم  اگه شماره کارت تنها باشه کسی نمیتونه کلاه برداری کنه  خودم پارسال  دو تومان  ازم  کلاه برداری شده  چقدر  ناراحت تا چند روز   نفسم بالا نمیومد خدا که ان شالله  پولتون برگرده 

برای منم پیش اومد برادرم رمز کارت و...رو داد آخه کلا تلویزیون نگاه نمی‌کنم که مسابقه شرکت کنم اصرار نه بخت مرده ات بیدار شده ولی بلافاصله تمام کارت رو حالی کردم کلی استرس و دردسر .