2777
2789
عنوان

قدیما یه حیایی بود

724 بازدید | 66 پست

ملت اگه خرابی هم میرفتن یواشکی میرفتن که کسی نفهمه

الان تاپیک زده یه مرده متأهل کارخونه دار عاشقم شده چیکار کنم پابند من بشه😐بعد که بهش میگیم خاک توسرت و این حرفا یه سریا میان گارد میگیرن درست صحبت کن😐😐 مگه باید چطوری باهاش حرف میزدیم 

چرا بعضیا الکی فاز برمیدارن

البته شاید این تاپیک فیک باشه اما تو جامعه هست همچین چیزایی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16872711/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85?page=12

گلم این اقا فحاشی جن...سی میکنه میشه گزارشش بدی عزیزم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بی حیایی مد شده. کاری نمیشه کرد

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

😒با کفشای این افراد هم باید راه بریم یا میتونیم قضاوت کنیم

خدا نکنه با کفشای اینا راه بریم وای تصورشم سخته😫

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بس دیگه شما هم عن یه چیزیو باید دربیاری بتوچه اصلا کی چیکار میکنه سرتون چرا همیشه تو زندگی این و اونه ؟ مگه از دنیا چندتا شوهر داری شما ؟ همون یکی رو نمیتونی نگه داری بعد به فکر شوهر این و اونی ؟ 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

ناراحت نشن بعضیا وسرم نریزنچون انا خودشون هم خراب هست

سلام 

میشه لطف کنید این کاربر رو که فحاشی جن..سی میکنن گزارش تاپیک بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16872711/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85?page=12

جان من جدی میگی ؟؟؟؟

بخدا هنوزم فک کنم تاپیکش نترکیده چون پستای من داره لایک میخوره