2777
2789
آقای محترم اگه من میگم داری به خودت اسیب میزنی برای اینه که صبح میگی متاهلی به درد نمیخوره شب میگی م ...

خب ک چی تو الان مثلا نگران منی؟ ی درصد فک کن ک مرد ستیز نیستی😁

اره خوب . مجردیم برام لذت داره . نمیتونم بیخیال شم . متاهلیم مسولیت داره . توقعات بالاس . ولی حالا چ ...

خب دیگه 

مگه مجردی دوست نداری ؟؟؟؟

دوست داشته باش بگو خوش باش به متاهلا و دخترای مستقل بی احترامی نکن 

یکی به تو فحش بده میتونی رد شی ؟؟؟

منم یکی به دخترای مستقل بی احترامی کنه نمیتونم رد شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ک چی تو الان مثلا نگران منی؟ ی درصد فک کن ک مرد ستیز نیستی😁

نه من چرا باید نگران تو باشم 

مرد ستیز هم چرا باید باشم 

من بیشعور ستیزم 

من فقط نگران جامعه ای هم که پرشده از افرادی مثل تو که باوجود پی بردن به مریضیشون نمیخوان درمان کنن

خب دیگه مگه مجردی دوست نداری ؟؟؟؟دوست داشته باش بگو خوش باش به متاهلا و دخترای مستقل بی احترامی نکن ...

فحش چیه دادا . همه دارن داد میزنن از طلاق و مهریه و جدایی ذلت خوشه هااا.  چرا بدشون میاد؟

دلم برات سوخت درست چرا نگرانت باشم من نگرانیامو واسه عزیزترینام گذاشتم

عزیزم بیخیال 

ولش کن 

اونی که خودشو زده به بی خوابی رو نمیشه بیدار کرد.

ایشون نمیخواد اشتباهشو قبول کنه

نه من چرا باید نگران تو باشم مرد ستیز هم چرا باید باشم من بیشعور ستیزم من فقط نگران جامعه ای هم که پ ...

میشه منم ازت بخوام بری تراپیست؟  چون اینجا محیط زنونس کسی بعت چیزی نمیگه . ولی برو علت مجردیت همینه از تاپیکایی ک برام زدی فهمیدم حالت خوب نیست 

بعنوان یک خواهر کوچیک تر بهت میگم آقای حسین 

اصلا نیت تحقیر ندارم بخدا 

برو یه روان شناس خوب پیدا کن 

تمام دغدغه هاتو بهش بگو تمام رفتار هات که میای نینی سایت این حرفارو میزنی رو بهش بگو  

و حتی تاپیک های که زدی رو بهش نشون بده 

باور کن تمام اینها زخم های روانت هستن دارن حرف میزنن 

ببین کی زخم زده بهت که به شکل این رفتار ها در اومده 

فحش چیه دادا . همه دارن داد میزنن از طلاق و مهریه و جدایی ذلت خوشه هااا. چرا بدشون میاد؟

من میگم تو به متاهلا و دخترای مستقل بی احترامی نکن فقط بگو من مجردی دوست دارم 

وقتی برمیگردی میگی دختر هرچقدر مستقل باشه دنبال شوهره خب معلومه ناراحت میشه ادم 

من نمیتونم از تاپیکات بگذرم چون داری به دخترای مستقل توهین میکنی 

با حرفات تا قسمت مجردی موافقم ولی با انتقاداتت از دخترای مستقل موافق نیستم 

دلم برات سوخت درست چرا نگرانت باشم من نگرانیامو واسه عزیزترینام گذاشتم

پس بکنننن اززمن . کمین کردی ک کن تاپیک بزنم ک منو رسوا کنی . تو تاپیکتم منو تگ کردی. فحش و بددهنی برو اقااا خدا روزیتو جی دیگه بده.  

میشه منم ازت بخوام بری تراپیست؟ چون اینجا محیط زنونس کسی بعت چیزی نمیگه . ولی برو علت مجردیت همینه ...

نه خیر نمیشه از من بخوای 

کسی که خودش نیاز به درمان داره از من نخواد 

احترام ازت میگیرم پروو نشو ادم باش تا عین ادم باهات حرف بزنم 

غربتی بازی هم درنیار 

علت مجردیم چیه درست حرف بزن تا ماهم بفهمیم 

من که ده هزار دفعه گفتم میخوام مجرد باشم 

من حالم خوب نیست ؟؟؟

خب باشه دلیل بیار 

بعنوان یک خواهر کوچیک تر بهت میگم آقای حسین اصلا نیت تحقیر ندارم بخدا برو یه روان شناس خوب پیدا کن ت ...

ببین تاپیکای من اگر بی احترامی بود حتما گزارش بزن . ولی اگه باب میلتون نیست .میتونی رد شی .