2777
2789
مطمانی تویی ک داری تحقیرم میکنی سالمی؟؟

ب خدا که تحقیرت نمیکنم دارم راستشو میگم 

دشمنی باهات ندارم 

اصلا رفتار هات سالم نیست داداش من 

خودت هم خوب می‌دونی اگر ازدواج کنی باعث بدبختی طرفت میشی 

دارم یه چیزی میگم که به خودت بیای و به خواسته قلبیت ازدواج برسی 

من تورو تحقیر کنم چی گیرم میاد آخه 

شما یک شخصیت خودشیفته و نارسیست هستی اگر مرتب بری تراپی و رو رفتارت کار کنی مطمئنا میتونی ازدواج خوب ...

همین دیگه ببین ابجی وقتی تو زندگیم نیستی . وقتی نگفتم چن نفر رو حساب قیافه و هیکل بام بودن . وقتی نمیدونی من تو اینده قراره کجا باشم . ایران نیستم ‌. چی سوار بشم ‌. 

خجالت میگشیدی این حرفو بزنی . بنابراین تاپیک دپ زدن ب معنای واقعیت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟ ب گسی اسیب میزنم؟ کسیو اذیت میکنم . ۴ تا تاپیک میزنم و میگم عشق وجود نداره . چ ازاری ب کسی رس ...

شما بیا یه حساب بزن مودبانه عقیدت رو بگو 

ببین طرفداریتم میکنن 

همین دیگه ببین ابجی وقتی تو زندگیم نیستی . وقتی نگفتم چن نفر رو حساب قیافه و هیکل بام بودن . وقتی نم ...

بابا من می‌شناسمت تورو واسه من فیلم بازی نکن 

تو همونی که ارزوت بود تیگو داشته باشی 

دخترا بخاطر زشتی بلاکت میکردن 

معلم بودی و دانشجو دکترا برق 

بازم میگم قصدم تحقیر نیست حرفامو به دید تحقیر نگاه نکن 

ب خدا که تحقیرت نمیکنم دارم راستشو میگم دشمنی باهات ندارم اصلا رفتار هات سالم نیست داداش من خودت هم ...

وقتی ناله میکنم خوب. ب معنای بدبخت بودن و گربه دستش نمیرسه ب گذشت نیست . 

اونی ک می خوام نییست . ده تا مورد بهم معرفی گزدن .

نمیخوام زور نیست

خوب این همه تو این سایت تحقیرم کردن چی گیرشون ا مده؟

تروخدا برو تراپی 

بخدا خوشبخت میشی 

بخدا رفتار های بدت اصلاح میشه 

از تو پایین تر هم عشق رو تجربه کردن فک نکن همه چی پوله 

بابا من می‌شناسمت تورو واسه من فیلم بازی نکن تو همونی که ارزوت بود تیگو داشته باشی دخترا بخاطر زشتی ...

ارزوم بود تیگو داشته باشم 😭🤣🤣

حاجی بکن از ما . قبول تو درستی

آقای محترم اگه من میگم داری به خودت اسیب میزنی برای اینه که صبح میگی متاهلی به درد نمیخوره شب میگی م ...

دروغ میگه به خودش 

چون نمیخاد با واقعیت رو برو بشه از واقعیت می‌ترسه 

اصلا انعطاف پذیر نیستی .. عکستو دیدم داداش عینکی هستی و شبیه بچه درس خون ها البته واقعا زشت نیستی خو ...

خوب قطعا اینجا ی زن تو نی نی سایت ب من نمیگه خوشتیپ برحاله اینجا مرد ستیزن . ولی تو واقعیت زیادن 

آقای محترم اگه من میگم داری به خودت اسیب میزنی برای اینه که صبح میگی متاهلی به درد نمیخوره شب میگی م ...

اره خوب . مجردیم برام لذت داره . نمیتونم بیخیال شم . متاهلیم مسولیت داره . توقعات بالاس . ولی حالا چ مزاحمتی برای شما داره؟ تاپیکو بخون رد شو .