2777
2789
عنوان

غذای بیرون بی احترامی به مهمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 68 پست

انقدر بدم میاد از این مدل ادما

عموی خودم یک بار 15 سال پیش همین کار رو کرد

بردشون رستوران هر غذایی که خودشون میخواستن رو سفارش داد کلی هزینه کرد

اخر هم همین حرف رو زدن که چرا غذا نپختن و بی احترامی کردن به ما:/

ولی خوب از اون به بعد عموم از تمام مهمونی های خانوادگی خارج شد فقط گاهی میاد خونه ی ما و عمو بزرگم

خوب آدم با همچین کسایی که دنبال ایراد گرفتن و حاشیه درست کردن هستن رفت و آمد نکنه بهتره

مهم اینه که مامانت احترام گذاشته غذای خوب جلوشون گذاشته در ضمن غریبه نبودن خونه خواهرشون بوده حرف و حدیث نداره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا بیشتر احترامی کنید و هیچ وقت دعوتشون نکنید

دعوت نمی کنیم خودشون می یان می شینن ما مجبور می شیم تعارف کنیم مهمون یه ساعت نه سه ساعت معلومه برای شام می یان

انقدر بدم میاد از این مدل ادماعموی خودم یک بار 15 سال پیش همین کار رو کردبردشون رستوران هر غذایی که ...

عموت خوب کاری کرد دیده فامیلاش ارزش رفت و آمد کردن ندارن فقط دنبال حاشیه هستن

دعوت نمی کنیم خودشون می یان می شینن ما مجبور می شیم تعارف کنیم مهمون یه ساعت نه سه ساعت معلومه برای ...

دیگه سفارش ندید تا هر چند موندنم هیچی نذارید جلوشون

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هم میگفتی اگه فکر کردین غذای بیرون بی احترامی هست پس چرا خوردین؟؟؟

اینا رفته بودن گله ای خونه یه فامیل پولدارمون زنش گفته بود برو برای فامیلات از رستورا غذا بگیر یه ادایی در اوردن همشون می گفتن دیگه عمرا پامونو بزاریم و...  خوب چی کار کنه از صبح تو اشپزخونه خودشو حبس کنه والا از سفره هیچی نمونده بود اگه بدتون می یاد نیاید